Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Holdbarhed på gummiremme
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har haft gummiremme på mine dykkerure gennem tiden, men det har været remme der skulle lukkes med en almindelig spænde og det var altid her at remmen endte med at knække.

På det ur jeg har nu, er der en foldespænde og det vil sige at der ikke kommer knæk på den gummirem der hører til uret. Det må jo betyde en noget længere levetid på sådan en rem, men det vil kræve at remmen stadig er smidig og nu til mit spørgsmål.

Findes der nogle metoder der forlænger smidigheden på en gummirem, eller ligger det helt fast den vil hærde efter et års tid og så knække eller hvad er jeres erfaringer på det område.

Vh. Michael
Jeg smører mine gummi remme godt ind i silikone engang imellem, og så lader jeg dem tørre nogle dage, så silikonen får lov at virke. Imens nyder jeg uret på lænke eller læder i stedet Icon_razz

Vedligeholdelsesmetoden har i øvrigt den fordel, at den kan anvendes som argument for liiiiiige at liste ud og købe sig et nyt ur, imens man venter på, at det "gamle" bliver klar igen Icon_crazy Icon_razz Icon_drinks
Hvad for noget silicone bruger du John?
Hej
Er der ikke nogle der er dykkere på rimmeligt højt plan, jeg ved at de bruger noget til deres pakninger der både kan få dem til at blive større og mindre (selvfølgelig 2 forskellige produkter), det kunne jo være de også har et eller andet produkt til vedligeholdelse af gummipakninger så de ikke bliver så hurtigt møre, som også kunne bruges til urremme.
Ellers må i gå hen og snakke med en erhvervsdykker, de burde da kende til det, med mindre de bare regner det som vedligehold af materiel og skifter efter behov.
Mvh Lars
Takker for Info og vil da prøve at tjekke med et silikone produkt...skal lige finde noget der er egnet og som ikke irriterer huden.

Jeg havde silikone i mine tanker, da det bliver brugt til gummilister ved biler...

Vh. Michael
Det her fungere rigtig godt. Både til gummiremme, og lynettepakninger.

İmage
Tak for tippet <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

Vh. Michael
Miwes Skrev:Takker for Info og vil da prøve at tjekke med et silikone produkt...skal lige finde noget der er egnet og som ikke irriterer huden.
Vh. Michael
Trust me, silikone irriterer ikke huden, tværtimod! ;)