Urdebatten / Urforum

Fuld Version: AP ROC Messi pris?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Er der nogen der har et bud på hvad denne kommer til at koste i stål? Ved godt den er limiteret til 500stk men der må være en listepris.

[url]"http://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/royal-oak/royal-oak-chronograph#ref:26325TS.OO.D005CR.01" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.audemarspiguet.com/en/watch- ... .D005CR.01[/url]

Mvh
Klaus
Det er afsindigt flot..........

Jeg læste listeprisen i USA et eller andet sted på nettet. Jeg kan ikke huske den, men kan tydeligt huske at det var HØJ - meget HØJ.
Og så er det lidt ærgeligt med Messi forbindelsen, men det kommer heldigvis ikke synligt til udtryk på skiven.
Platin - $83.300
Rose Gold - $51.400
Stål - $30.400

- Fundet her -> [url]"http://www.hodinkee.com/hands-on-with-the-audemars-piguet-royal-oak-chronograph-leo-messi-live-pics-pricing" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.hodinkee.com/hands-on-with-t ... cs-pricing[/url]

Normalt synes jeg ikke helt AP rammer plet med alle deres LE's men her har de godt nok ramt den spot on Icon_cool (selvom jeg virkelig ikke er fan af Messi!!!) Icon_cool
Det er nok prisen på platinversionen jeg har set. Mener den passer meget godt med det jeg mindes Icon_e_confused
Men jeg er enig Simon - Det ser perfekt ud.....
Enig den er rigtig flot. Icon_cool Icon_cool
Tak Simon.
Er det så langt fra prisen på en alm. ROC 41mm? Jeg er sku ret vild med disse LE kronografer. Det ser bare godt ud med mørk/sort krans.
Mvh
Klaus
Jeg havde uret på armen i Milano i sommers og det er super lækkert. Messi forbindelsen er irrellevant for mig og heldigvis kun synlig på bagsiden. Tantalum lynetten giver lige det specielle touch der gør uret anderledes i forhold til de alm. ROC'er.

/Mads
Fedt, fedt ur.

"Messi forbindelsen" trækker faktisk ned i min verden. Har intet imod Messi, men jeg synes ikke hans navn bidrager til andet end reklamegøgl i denne sammenligning. Helt unødvendigt for et så fedt ur efter min mening.
Jeg er ligeglad med Messi forbindelsen. Så længe det ikke står på skiven er det OK. Men uret er bare lækket og lidt surt at det er en LE for så kommer priserne nok aldrig ned.
Mvh
Klaus
Messi forbindelsen trækker også ned for mig,
men det er en problem stilling som aldrig kommer til at påvirke mit ur valg.

Jeg kan også med garanti sige at AP er total ligeglad med hvad jeg syntes. Icon_e_biggrin1
Sider: 1 2