Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Nye brugere LÆS DETTE - REGLER
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.

Nye brugere LÆS DETTE - REGLER - phrede

Alle er velkommen til at læse med, men for at poste skal du være registreret, og du skal efterfølgende godkendes af administrator. Bemærk, at der i øjeblikket kun er to adminstratorer, så du kan komme ud for, at du må væbne dig med tålmodighed inden du bliver godkendt.

Denne manuelle godkendelse er nødvendig for at undgå spam brugere.

Det kan ske, at du ved oprettelse får en underlig fejl som:

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/urdebatten.dk/public_html/inc/mailhandlers/php.php' (include_path='.') in /var/www/urdebatten.dk/public_html/inc/functions.php on line 544

Tryk blot på "reload", så er du sikker på, at din oprettelse er gået igennem. 

Hvis endnu en af "de kendte" brugere skulle have lyst til at hjælpe med arbejdet som administrator, er pågældende meget velkommen til at henvende sig til en af undertegnede.


REGLER:

Regler for brug af urforum / urdebatten:

Takt og tone:

Tonen på forummet må være almindelig pli som stod man ansigt til ansigt, devisen kunne være: “tal til andre som du selv vil tales til". Man skal naturligvis være opmærksom på at sarkasme og spøg er nemt at misforstå. Derfor: Vær bevidst om hvad der skrives og hold tonen sober og brug eventuelt smilies ";-)" Derudover er personangreb og debat om moms/told svindel ikke acceptabelt og indlæg af denne karakter vil blive slettet. Moderatorerne bestemmer suverænt (omend vi stræber efter ingen censur) om nogle indlæg er over denne uskrevne grænse :-)

Reklamering:

Det er tilladt at reklamere og indsætte “banner” i sin signatur efter devisen "reklamér som du selv ville tillade andre at reklamere hvis det foregik på dit forum". Vi foretrækker at alle der er "erhvervsfolk" indsætter deres eget navn i signaturen. Moderatorerne bestemmer igen suverænt om noget er over denne uskrevne grænse :-)

Venlig hilsener fra redaktørerne