UR-møder
#1
Hola

Nu har jeg længe, på afstand, nyd urnørderiet med jer. Jeg er nemlig lige hjemvendt efter knap 7 år udenfor Dannevang.

Nu hvor der igen er dansk muld under fødderne, så spejder jeg lidt efter ur sammenkomster, da det er mødes med, snakke med, og se med fingerne jo bare er noget helt andet, og jeg forestille mig langt sjovere end at besøge diverse officielle urbutikker (hvilket er hvad jeg indtil nu har måtte nøjes med). Så hvis der skulle komme et sådan arrangement så vil jeg rigtig gerne deltage :)

Det sagt, så har jeg allerede noteret mig Klarluds arrangement på børsen 

Nu er der jo desværre ikke helt lige som meget aktivitet herinde som der var engang, da jeg tænker meget er flyttet over på de sociale medier. Jeg selv må bare indrømme at de urgrupper jeg har været en del af på facebook, der synes jeg at "kvaliteten/urnørderiet" er forsvundet, og i stedet mere blevet et spørgsmål om at flashe. Ikke helt sikker på det giver mening, men jeg håber alligevel i forstår hvad jeg mener. :)

venlige hilsner

Ulrik

glemte lige at krydder mit opslag med er billede.
Dagens ur İmage


Sent from my iPhone using Tapatalk
[-]
  • onkeldunkel, Smilla
Svar
#2
Velkommen tilbage til DK! Det er sikkert noget af en omvæltning. Det tog mig et års tid at vænne mig til DK igen efter min sidste retur tilbage i 2015.

Helt enig med dig mht bevægelsen mod bare at ‘flashe’ - selv på watchprosite, som ellers plejede at holde højt niveau i diskussionerne og indlæggene.

Anyway, mit bud på hvor du kan få behovet stillet er RedBar Copenhagen. Gode mennesker med bred smag i ure - nybegyndere og hardcore urholikere. Der er delte meninger om dem herinde, men jeg er klart af den holdning at du skal ‘prøve det på’ ligesom vores elskede ure. Det er månedlige arrangementer og det veksler mellem åbne/større ting med fx. 60 deltagere og mindre/små hvor der er færre pladser. Der er også en afdeling i Århus nu.

De er på facebook under ‘RedBar Copenhagen’ eller du skriver til Jasper på redbarcopenhagen@gmail.com. Hils fra mig.

Mange hilsener,

Claus


Sent from my iPhone using Tapatalk
------
IG @cfnissen.

[-]
  • En_Nissen
Svar
#3
Tusind tak Claus der vil jeg starte, og så håber jeg at mit nyere polaris memovox vil få lejlighed til at hilse på dit ældre :)

PS; Nu har vi kun været hjemme siden 1 august, men jeg kan godt følge dig omkring at falde til, sidder lige pt og fægter med alle små benspænd man skal igennem når man lander, (oprettelser, tilmeldinger, flytninger, afmeldinger, ændringer mv) men der er lys for enden af tunnellen, jeg prøver at holde godt fast i ja hatten ;)

/Ulrik
[-]
  • cfnissen, Larsb
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)