Geneve messen aflyst
#1
Den store urmesse “Watches and Wonders” i Geneve, (tidligere SIHH), er aflyst p.g.a. den globale virustrussel. Læs pressemeddelelsen her: https://www.watchesandwonders.com/geneva...20_ENG.pdf

Lad os se om Baselmessen ikke også bliver aflyst. De to messer var jo netop i år lagt i forlængelse af hinanden.
JK
Svar
#2
Det er noget skidt med den virus. Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvor alvorligt det egentlig er. Nogle siger at dødeligheden ikke er meget anderledes end med en normal influenza og andre siger det er noget helt andet.

Anyhow, så bliver det interessant at se hvad fabrikanterne nu gør. Lancerer urene online eller?
Svar
#3
Og så bliver det i øvrigt interessant at se hvad Basel gør? Følger de linjen der er lagt af de andre eller kører de videre. De er jo presset på frafald af fabrikanter i forvejen.
Svar
#4
En stor møbel messe i Italien er aflyst og en stor parfume messe i Italien er også aflyst.

Man ved jo at denne virus får mange besøgende til at aflyse og så er det bedre at udskyde messen nogle måneder eller helt aflyse for i år, men lad os se.
Virusen er ikke mere smittefarligt end andre virus men da der ikke er helbredsmuligheder nu skræmmer den + er man smittet ryger man i karantæne i 14 dage, samt nok ens familie og det er jo lang tid. Man får nok ikke noget besøg af andet end læger i den tid. Temmeligt kedeligt :)
Svar
#5
En af de store Counterstrike turneringer (Katoviche I Polen) er også blevet lukket for tilskuere i weekenden! Satans når man skulle have været dernede :-\

Sendt fra min SM-G960F med Tapatalk
Svar
#6
Kan heller ikke finde ud af hvad man skal på om alt det der smides i æteren om den Corona,
Dog er jeg ret sikker på at det er betydeligt overdrevet, men fair nok hellere safe end sorry.

Det eneste jeg bare ikke har fået forklaret endnu,
Er hvorfor folk hver gang render rundt med støv beskyttelsemaske mod en bakterie virus,
Den beskytter jo nada og mange har den tilmed ukorrekt monteret. Icon_e_confused
Jeg er nem at gøre tilfreds,
Det bedste er altid godt nok.
Svar
#7
(27-02-2020, 10:21 AM)KimT Skrev: Det er noget skidt med den virus. Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvor alvorligt det egentlig er. Nogle siger at dødeligheden ikke er meget anderledes end med en normal influenza og andre siger det er noget helt andet.

Hvad jeg har kunnet udlede af den massive informations strøm er at dødeligheden er ikke højere end ved almindelig influenza.
MEN, den er ca. dobbelt så smitsom, så flere får den.
Svar
#8
Ja, det er også nogenlunde min forståelse.
Svar
#9
Så blev min tur til USA også aflyst pga. faren for Coronavirus Icon_head Godt man ikke havde glædet sig til en hel dag i NYC med urkiggeri Icon_e_biggrin1
Svar
#10
Mit firma er også begyndt at tage forholdsregler, så det er lidt spændende at se hvordan den kommende tid ser ud for mig ift. rejsetid.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)