Så nærmer julen sig...
#11
Icon_sign  der er måske noget om det....

Men altså - jeg har faktisk gjort et forsøg den sidste uges tid så det skal nok lykkedes at komme over på den anden side...  Icon_blink
-------------------------------------
Ure? - Lidt af hvert vel....
[-]
  • cfnissen, Stensbjerg
Svar
#12
Jeg har egentlig haft et ret stille 2019 rent anskaffelsesmæssigt. Det er blevet til et Flieger, da jeg deltog i Christian Lass kursus, hvilket var en fed oplevelse, der kun kan anbefales. Så har jeg også lige købt et Vintage GUB, som jeg ikke har sendt billeder af endnu.

Til gengæld er er jo gang i Redbar, som Claus allrede har nævnt, og her har der været meget at kigge på og en masse dejlige urnørder at tale med. Det bliver spændende at se, hvad det næste år bringer. Der er gang i planlægningen til et GTG på landsplan. Det skal nok blive spændende.

Jeg håber i alle får en god jul og et godt (og sikkert) Nytår.
Med venlig hilsen

Lars

https://www.instagram.com/sralhb/
Svar
#13
Kære alle!
Også fra mig en tak til urdebatten for nogle hyggelige timer i 2019.
Et højdepunkt på urfronten var Christian Lass kursus først på året. Vil meget gerne høre flere foredrag fra Christian og det var en fornøjelse at møde/ gense en række af jer. Det er sjovt at have mødt “manden bag urene”, når der skrives herinde. Mange af jer har nogle vilde ure, der skal beundres!
Jeg håber på nye møder i 2020 og vil gerne prøve en redbar..
Et andet højdepunkt var, at jeg fik et Nomos Metro Gangreserve!
Ønsker alle en fredelig jul,
Jens
Svar
#14
Her har det været et godt, men også et travlt år, travlt på jobbet, rund fødselsdag og den ældste blev i august sendt afsted på efterskole (så jeg ved præcis hvad KimT mener....) 

Alt dette har så også betydet at jeg, desværre, har fået deltaget endnu mindre herinde end jeg plejer, omend jeg naturligvis har læst med på alle jeres spændende indlæg. Tak til alle jer der skriver herinde, det er en fornøjelse at følge med.

Det eneste ur arrangement jeg har deltaget i har været Klarlunds Expo. Jeg har ofte nørdet ure ved besøg i butikker, museer osv i forbindelse med sommerferien, men i år gik sommerferien til Færøerne, en helt fantastisk oplevelse, men ikke mange ure at se på... Herudover har året heldigvis budt på et par af de sjove episoder, for eksempel da et møde med en person jeg aldrig tidligere har mødt, slutter med at han siger “jeg har kun et spørgsmål tilbage, må jeg ikke se lidt nærmere på dit ur, det er ikke et ur man ofte ser”

På urfronten er der kun kommet et nyt til, rolex sub 114060, som jeg fik af min hustru til min fødselsdag. 

Herudover har jeg gang i et projekt hvor jeg prøver at nedbringe antallet af ure, ved at sælge flere ure og erstatte med ét bedre ur. Som nogle af jer herinde ved har jeg været igang med denne hobby i 20 år, men tidligere haft særdeles svært ved at skille mig af med ure. Nu er jeg så langt at jeg har solgt mit JLC master control, mit JLC master calender og mit IWC Big Pilot så mon ikke der kommer et nyt ur til i 2020.

I og jeres kære ønskes en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Mvh
Morten
Svar
#15
Tillykke med den runde fødselsdag og din kone er vist en keeper når hun giver Rolex Sub's i fødselsdagsgave Icon_Up Icon_e_biggrin1
[-]
  • 116520, Larsb
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)