Speedmaster FOIS
#1
Hej forum,

Jeg synes jeg er blevet for gammel til at rende rundt med et arvet quartz Seiko eller DW. I den forbindelse har jeg haft lånt alt hvad det lokale bibliotek har at byde på af horologisk litteratur, og ellers besøgt en række urmagere for at blive klogere. 

Jeg havde egentligt besluttet mig for at investere i et Longines BigEye. For skade kom jeg til at prøve et Speedmaster FOIS, og så var der jo ikke rigtigt nogen vej tilbage. Jeg kan lide historien uret trækker på, det manuelle optræk og så antydningen af vintage der går virkeligt godt til den Volvo Amazon der engang kommer til at holde i vores indkørsel Icon_sign

Nå, men hvor om alting er:

Listeprisen tager jeg som et udgangspunkt, men jeg tvivler på at en AD'er i DK kan matche priserne i f.eks. Italien og Tyskland. En fornuftig pris lader til at være omkring 26.000,- Hvis jeg køber i udlandet, med alle papirer i orden, vil en dansk forhandler så lave eventuelle garantireparationer? 

Gensalgsværdi. Jeg ved at det ikke i sig selv er et investerings objekt, men kan det holde en værdi nogenlunde fremadrettet? Hvis det går som andre interesser, så ved jeg at der på et eller andet tidspunkt melder sig et dyrere ur der vil købes Icon_e_confused.  

Mvh,
Jonas
Svar
#2
Et opdaterende spørgsmål.

Hvis man ser bort fra FOIS, og i stedet ser på et traditionelt Speedmaster pro, hvad er der så mest ræson i at købe:

Et ref. 3570.50 fra 2005: https://www.mywatch.dk/vare/2035-omega-s...ster-2005/

Eller et relativt nyt ref. 311.30.42.30.01.005: https://www.dba.dk/herreur-omega-speedma...051385096/

På forhånd tak.

Mvh,
Jonas
Svar
#3
Hej, jeg ville vælge modellen fra dba, dog ville jeg købe den hos timetowatch, der har en fra 2019, ubrugt til godt 28 k.

Købte selv modellen hos Mads for to år siden, prisen er steget, men det er den vejledende pris også.

Held og lykke med købet. Det er et lækkert ur.
Mvh.

Jørgen
[-]
  • Jonas1986
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)