Baume nyt urmærke fra Richemont
#1
Det er ikke så tit de store etablerede urfirmaer introducerer et helt nyt brand. Det gør Richemont-gruppen i dag. Navnet minder selvfølgelig lidt om Baume & Mercier, som gruppen også ejer, men Richemont vil forsøge at henvende sig til et yngre publikum, og urene kan i usædvanlig høj grad tilpasses kundernes smag. Prisniveauet ligger fra ca. 500 € og opefter. Urene sælges kun via firmaets website.
Læs mere om det spændende initiativ her: http://www.baumewatches.com

JK
[-]
  • cfnissen
Svar
#2
Her er et af urene fra Baumes Iconic serie. Uret koster 970 € og er forsynet med et Miyota værk. Kassen er af aluminium.
İmage


Her er lige et par billeder mere:
İmage

İmage
[-]
  • Smilla
Svar
#3
Yep. Det er ganske spændende at de tester nye brands rettet mod et yngre/mindre traditionelt publikum - og endda med ny online forretningsmodel.

Jeg kan ikke selv lide looket, men jeg er nok heller ikke medlem af målgruppen ;-)

Bliver spændende at følge.

Claus


Sent from my iPad using Tapatalk
------
Claus har været ur-interesseret i efterhånden mange år - det hele startede med at han fik lov til at låne sin fars Jaeger-LeCoultre ur som dreng - og siden er det gået ned ad bakke. Kan følges på Instagram under navnet @cfnissen.

Svar
#4
Horn og kroneplacering er jeg ikke så vild med, men skiven synes jeg godt om. Altid spændende med nye muligheder - også fra de store huse og ikke kun kickstarter kampagner og micromærker.
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)