Tudor
#21
(16-05-2018, 01:55 PM)stenstrupigen Skrev: Hvis nogen er på Facebook så er urmagerne ved tekniksiden på urtosserne ret interessante og hjælper hinanden med stumper til bl.a Omega vintage ure og nogle gange ledes der længe. Man kan lære meget derfra.

Heldigvis er både Lars og Per (urmagere) som er de mest aktive i gruppen også brugere her og har været det længe, så når der er noget relevant hjælper de også herinde. Jeg har været med i alle grupperne siden de startede og der er masser med gang i men lige teknikgruppen er desværre noget inaktiv.
Svar
#22
Tja, Kim.
Det at den er inaktiv, kan jo skyldes at der ikke rigtig er noget at skrive om.
Jeg tror jeg godt tør skrive både på Per's og egne vegne, at vi skriver jo ikke bare for at skrive, og selv bruger jeg nok mere instagram når jeg har noget at vise, som nu da jeg måtte igang med at bruge min Borinfix, for at gøre et leje løbende i en gl 30 mm Omega, der havde være en urmager med en punsel.... Icon_e_confused  Icon_e_confused  Icon_e_confused

Instagram: Denrigtigeurmager

Så kan folk jo selv følge med, når der en sjælden gang sker lidt ud over det kun at servicere, rense kontrollere at det er rent, slid, udskifte dele, for endelig at rense det igen og samle og smøre uret op, og sidst men ikke mindst lægge det på tidskontrollen. Dette kan man jo ret hurtigt for nok af, så derfor er det jo nok lidt sjældent der sker en hel masse og så fjæsen....

Men folk er da velkommen til at stille spørgsmål, kan jeg svare gør jeg det gerne... Icon_smil

Mvh
Lars
Der er næppe noget i verden en mand ikke kan lave lidt dårligere, og sælge lidt billigere.
Den som alene ser på prisen, er denne mands lovlige bytte...
John Rusel 1819-1900

Svar
#23
Jeg følger dig allerede på Instagram :-)

Og det jeg ville pointere var at i som regel også læser med og svarer når det er relevant herinde, hvilket jo er interessant for dem som ikke er på Facebook ;-)
Svar
#24
Kim, det ved jeg, men nu kan der jo være plads til mange sådan et sted..... Icon_lol
Der er næppe noget i verden en mand ikke kan lave lidt dårligere, og sælge lidt billigere.
Den som alene ser på prisen, er denne mands lovlige bytte...
John Rusel 1819-1900

[-]
  • KimT, Larsb
Svar
#25
Så har du en følger mere Icon_+1

Med venlig hilsen

Lars

https://www.instagram.com/sralhb/
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)