IWC Big Pilot...
#21
Hvem sagde Big Pilot? Her er en lille samling af forskellige modeller fotograferet under samlermiddagen torsdag aften i Geneve. Desværre er opløsningen på dette billede ikke tilfredsstillende, men et lille indtryk giver det dog.
JK
İmage
[-]
  •
Svar
#22
(22-01-2016, 02:23 PM)jk Skrev: Hvem sagde Big Pilot? Her er en lille samling af forskellige modeller fotograferet under samlermiddagen torsdag aften i Geneve. Desværre er opløsningen på dette billede ikke tilfredsstillende, men et lille indtryk giver det dog.
JK
İmage
WOW!!! Icon_party
/SK
Svar
#23
WOWx2!!! Icon_party Icon_party 

Fænomenal lille samling Icon_drool 

Det ser ud til, at der har sneget sig et par af de nye modeller med på billedet? (Nr. 3 fra venstre i både bagerste og midterste række?)

Et hurtigt spørgsmål: Hvilken model er den med "propellen" - første række nr 2 fra højre? Samt den allerbagerste til højre som ser lidt 'patina'-agtig ud? Begge er ikke lige modeller jeg har set før?
Svar
#24
Der deltog jo en del IWC-ansatte i middagen, og de bar nogle af de nye modeller. Guldversionen i midten blev båret af David Seyffer, som er chef for IWC-museet. Uret forrest t.h. er meget specielt. Det er kun lavet i 12 eksemplarer. Du kan læse historien her: http://www.iwcforum.com/Advertisements/B...elease.pdf. Den grønne "Shrek" udgave er en LE på blot 20 stk. lavet for en forhandler i Monaco. Læs lidt mere her: http://www.fliegeruhr.ch/gf_zegg_&_cerlati.htm
JK
Svar
#25
(22-01-2016, 05:17 PM)jk Skrev: Der deltog jo en del IWC-ansatte i middagen, og de bar nogle af de nye modeller. Guldversionen i midten blev båret af David Seyffer, som er chef for IWC-museet. Uret forrest t.h. er meget specielt. Det er kun lavet i 12 eksemplarer. Du kan læse historien her: http://www.iwcforum.com/Advertisements/B...elease.pdf. Den grønne "Shrek" udgave er en LE på blot 20 stk. lavet for en forhandler i Monaco. Læs lidt mere her: http://www.fliegeruhr.ch/gf_zegg_&_cerlati.htm
JK

Wauw!! Super-cool info Icon_Up Jeg takker mange gange Icon_not

Så blev ens interesse i BP da i den grad skærpet yderligere Icon_hjerte Icon_Up
Svar
#26
Du kan lige få et billede af de to specialiteter tæt på. Det er taget af en kollega, men det går nok, at "låne" det her:
JK
İmage
Svar
#27
Vi kan da tilføje et par af de nye udgaver også sammen med en Heritage 48.
JK
İmage
Svar
#28
(22-01-2016, 07:19 PM)jk Skrev: Du kan lige få et billede af de to specialiteter tæt på. Det er taget af en kollega, men det går nok, at "låne" det her:
JK
İmage

Hold da op er par exceptionelle klokker.......... Med den ene kun produceret i 12 stks og den anden i 20 stks er det nok ikke så tit at de optræder 'side om side' Icon_+1 Icon_Up Icon_not Wauw...........og forøvrigt cool historie bag denne "Markus Buhler" model Icon_Up

(22-01-2016, 07:33 PM)jk Skrev: Vi kan da tilføje et par af de nye udgaver også sammen med en Heritage 48.
JK
İmage

Endnu et lækkert, lækkert billede....!! Og endnu engang tak for at 'forkæle' os med dem Icon_Up Icon_e_biggrin1  Icon_hjerte  

Hvordan tager Heritage 48 modellen sig ud IRL ved siden af de "almindelige"/nye BPs? Og hvad siger IWC specialisterne/aficionados egentligt til denne nye model efter at have set den Live?
Svar
#29
Føj for Puttgarden nogle lækre klokker!!!!!
/SK
Svar
#30
(22-01-2016, 08:02 PM)Kongelunden Skrev: Endnu et lækkert, lækkert billede....!! Og endnu engang tak for at 'forkæle' os med dem Icon_Up Icon_e_biggrin1  Icon_hjerte  

Hvordan tager Heritage 48 modellen sig ud IRL ved siden af de "almindelige"/nye BPs? Og hvad siger IWC specialisterne/aficionados egentligt til denne nye model efter at have set den Live?

Jeg hørte ikke nogen sige, at de kunne tænke sig at bære Heritagemodellen. Selv 48 mm udgaven virker meget større på armen end de almindelige BP. Der er stadigvæk stor diskussion om den lille sekundviser. Flere har dog accepteret min argumentation om at den forbinder urene med det oprindelige "Spezialuhr für Flieger". IWC selv siger, at der jo ikke ville være meget sjov at lave nøjagtige kopier af B-uret.
Det er et Heritage-ur og ikke en kopi.
JK
[-]
  • peterkaa
Svar
Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)