Urdebatten / Urforum
Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg - Printviselig Version:

+- Urdebatten / Urforum (https://urdebatten.dk)
+-- Forum: Mærke-dedikerede urfora (https://urdebatten.dk/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Forum: IWC (https://urdebatten.dk/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Tråd: Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg (/showthread.php?tid=80066)Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg - jk - 15-06-2015

Som mange sikkert ved, er kapsejladsen rundt om jorden, Volvo Ocean Race 2014-15, ved at nærme sig afslutningen. Bådene er i øjeblikket i Frankrig og i morgen begynder turen til Gøteborg, hvor bådene forventes at ankomme omkring d. 22-23/6. Den 27/6 sejler bådene den sidste inshore kapsejlads i Gøteborg.

IWC er sponsor for den p.t. førende båd "Abu Dhabi Ocean Racing" med skipper Ian Walker. IWC lavede en serie Portugueser Yacht Club Chronograph ure i forbindelse med kapsejladsen. Et af disse ure, som har været båret af Ian Walker, bortauktioneres nu til fordel for "Laureus Sport for Good" fonden. Ud over uret får køberen VIP behandling i Gøteborg og en sejltur på den fantastiske kapsejladsbåd.

Du kan byde med her, hvis du har lyst. Jeg vil tro, det bliver en dyr oplevelse, men pengene går jo til et godt formål!

JK
http://www.charitystars.com/product/experience-the-finale-of-the-volvo-ocean-race-in-gothenburg-sweden-and-receive-ian-walker-s-ocean-racer-watch-en


Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg - KimT - 15-06-2015

Cool og penge til velgørende formål er jo altid godt.


RE: Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg - jk - 28-06-2015

Uret gik faktisk for ca. 10.000 €, hvilket er under nyprisen på 12.300€. Så de ekstra oplevelser og urets proveniens var altså ikke nok til at trække budene højt op.
JK


Brugt Portuguese og sejltur i Gøteborg - jacobzimmer - 29-06-2015

Vildt ...