Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Tissot PRS 516
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej folkens,

Jeg er blevet lidt småforelsket i et ur fra Tissot, men det virker ikke til at være muligt at opdrive. Jeg har set at der er lignende/nye modeller af det, men der er dog en del forskel.
Jeg ville derfor høre, om der var nogle som havde nogle bud på ure der ligner, i så fald skyd løs med ideerne.

Uret der snakkes om er Tissot PRS 516 Automatic T0444302105100, se link:
https://www.jomashop.com/tissot-mens-wat...05100.html

Jeg takker allerede
-Hamdengale :)
Hej

Hvis du går ind på Chrono24.com og søger på PRS516 er der flere til salg. Det her er fra USA, så læg ca. 30% oveni til told/moms:

İmage

Der er dog også et par brugte fra EU, så du slipper fra told/moms.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Har du selv gjordt brug at siden og man kan "stole" på den? Den virker troværdig nok, men man ved jo aldrig. Hvis jeg køber det fra USA, SKAL jeg så ligge 30% oven i, det kan vel ske at den bare glider igennem tolden? :)
Ja, masser af gange :-) men det er som at handle på Den Blå Avis. Det er blot en samling af forhandlere og private, som sætter deres ure til salg via Chrono24. Hvis du køber hos en forhandler, så har du det de kalder Trusted Check out (mener det er blevet standard for alle forhandlere). Det betyder, at du indbetaler pengene til Chrono24, sælger sender uret til dig og så har du 14 dage til at sige ok for uret. Når du har gjort det, så udbetaler Chrono24 pengene til sælger. Hvis du handler privat er det lidt anderledes og du er knap så godt beskyttet, men så længe du kan benytte Chrono24's Escrow service, så ville jeg ikke være bekymret. 

Du kan selvfølgelig være heldig, at den smutter igennem tolden, men jeg ville ikke regne med det.
Lad være med at spekulere over om du kommer til at betale told, det gør du nok. Jeg antager at told pt. har kapacitet til at håndtere hard brexit.

Et andet aspekt er at hvis det af en eller anden grund skal sendes retur, er det både billigere og nemmere at sende indenfor eu.

Sendt fra min H4113 med Tapatalk