Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Spitfire
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg var en tur I byen i dag bl.a. for at kigge på en IWC Spitfire chronograph, som Ole Mathiesen havde fået. 

 
Jeg går lidt som katten om den varme grød men hensyn til IWC fliegers. Big Pilot er for stor, den lidt mindre i stål har meget hvide tal og vise. Så kan jeg bedre lide skiven på titaniumversionen, men den er på en eller anden måde for let. Det virker forkert. Så er der Petit Prince, men den lader vi lige ligge i dag.

Denne her Spitfire kunne faktisk godt være den jeg kunne falde for. De store visere og hvartersmarkeringerne er gulnede and gør, at skiven adskiller sig fra de andre, så man er lidt mere overbevist om den historiske arv.



İmage


Prototyperne præsenteret på SIHH havde Spitfire skrevet i rødt på skiven, men en eller anden i…. har besluttet, at det skal produktionsmodellerne ikke have. Det synes jeg er meget ærgerligt. Det havde bare været det lille ekstra, der havde gjort skive så meget mere interessant.

İmage

Bagsiden er nydelig, selvom jeg også godt kan lide at se på værket, og når de nu har puttet deres in-house chrono-værk i, kunne en displayback have været så god, men man kan ikke få alt.


İmage

Sendt fra min SLA-L22 med Tapatalk
Jeg havde en IWC Spitifire (3878-02), som jeg var superglad for, men den røg i en byttehandel for mit VC Overseas :-).

Jeg er vild med IWC - modellen du viser er lidt for meget vintage look til mig, men det er jo heldigvis smag og behag. Jeg kiggede på den IWC lavede sammen med Watches of Switzerland - den kan jeg rigtig godt lide

İmage

Desværre blev der kun lavet 50 (mig bekendt), så den er nok ikke nem at få fat på.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Klart mere vintage, men 50 eksemplare! Det kan man jo ikke arbejde med Icon_e_biggrin1