Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Turtle på Angus Jubilee fra StrapCode
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Da jeg i sin tid købte mit Seiko SRP 779 Pepsi Turtle ankom det på Seikos superbløde silikone gummirem - men jeg foretrækker helt klart uret på lænke og selvom jeg ikke har noget at sige Seikos originale lænke til uret på, så faldt valget alligevel på en Super Oyster fra StrapCode med "Ratchet Dive" spænde, der havde muligheden for microjustering.

Denne lænke var og er jeg meget imponeret af, idet den med sine massive skruede led, massive endestykker og solide lås er af super kvalitet og er samtidig meget komfortabel at bære. Den er nu solgt videre til KimT (håber du får fornøjelse af den  Icon_Up), idet jeg syntes at der skulle lidt forandring til  Icon_smil

Jeg har længe haft lyst til en Jubilee lænke, idet jeg synes den passer rigtig fint til Pepsi farverne - Seikos egen Jubilee lænke har jeg ikke hørt mange rosende ord om, så det var helt naturligt at jeg igen vendte blikket mod StrapCode. De producerer to versioner - Super Jubilee, der er dimensioneret som de originale Jubilee lænker, og Angus Jubilee der har lidt kraftigere led. Begge lænker er med massive skruede led og med massive endestykker, samt med en meget veludført lås (strapcode kan levere mange forskellige låse, som alle er i super kvalitet).

Valget faldt på Angus Jubilee og med porto fra Hong Kong, toldgebyr og importmoms er prisen lige under en tusse - helt klart prisen værd, når man tager kvaliteten i betragtning imho. (at jeg var så heldig, at den røg igennem uden at blive fortoldet, er så bare en ekstra julegave !!  Icon_party)

Lænken kom med posten i går (ca. 14 dages leveringstid) og jeg monterede den naturligvis straks ! Mine håndled er 20 cm i omkreds og med 1 led afmonteret og låsens justering i 3. hul fra enden ud af 6 mulige, passer den perfekt. Jeg foretrækker at mine lænker sidder lidt løst.

Jeg er meget tilfreds - det føles næsten som at få nyt ur !!  Icon_hjerte

Men her kommer et par billeder af Pepsi Turtle med "nye klæder"  Icon_Up


İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage
Flot lænke og ur Icon_Up
(08-12-2018, 03:24 PM)pbr Skrev: [ -> ]Den er nu solgt videre til KimT (håber du får fornøjelse af den  Icon_Up), idet jeg syntes at der skulle lidt forandring til  Icon_smil
Jeg er meget tilfreds med lænken. Den har fornyet min glæde ved uret.

İmageİmage