Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Panerai hos urhandleren
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej 

Jeg er første gangs køber af luksus ur, og er så faldet pladask for Panerai. Jeg har kigget flere steder, men vender tilbage til urhandleren hver gang forde de har de bedste priser,men nu er mit store spørgsmål og frygt hvordan kan jeg være sikker på det er ægte, nå de kan sælge det billigere end Klarlund, jeg ville sgu blive en smule ærlig over og har lagt pengene for et et falsk ur, jeg med på man få divs papier og certifikat med, men det kan en hver dygtigt svindler laver.
Hvilken butik påtænker du at købe fra, flere herinde kan give deres besyv på forhandleren :-)

Sendt fra min ONEPLUS A3003 med Tapatalk
Det er urhandleren.dk jeg mente, og det skal ikke forståes som at jeg tro aller er svindler, men er måske lidt mere påpasselig nå det nu er første gang, men der er vel intet man selv kan gøre for og tjekke op på uret inden man køber det, det ville bare være surt og stå til service om 5 år og så for af vide det er falskt.
Øhhh.... DK forretninger har aldrig solgt falske ur (!!!)
Du burde spørge dig selv, hvorfor Klarlund tager så meget mere end alle greymarket sælgere Icon_blink - ikke omvendt.
Jeg ser gang efter gang hysteriet ang. fakes sprede sig her pga. at folk skriver så meget om dem - og oftest helt unødvendigt.
Der har været et tilfælde hvor hverken Klarlund eller den europæiske hoved værksted i Holland kunne sige hvorvidt uret var falsk eller ægte. Dette pga at Panerai, de ældre modeller med Unitas værk, var lavet af dele alle kunne købe løst.
Jeg ejer et Panerai men ville aldrig købe et for vejledende udsalgspris.... aldrig.
Mvh. John
Hvorfor urhandleren.dk? Hvis man ønsker billige ure er det Imo et forkert sted at starte.