Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Hjælp inden køb af Seiko 6309-7040 (Turtle)
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hejsa,
Jeg er blevet tilbudt dette Seiko 6309-7040 fra August 1983. Har forsøgt mig frem via fine guides på nettet, men ville alligevel lige tjekke ved de yderst kompetente mennesker her

Er der nogle der kan være behjælpelige med at vurdere? Hvis uret er fra 1983, er skiven så ikke skiftet med en fra før 1980? (Suwa symbolet) ? Og andet evt?

På forhånd tak![SMILING FACE WITH SMILING EYES]İmageİmageİmageİmageİmageİmage

Sent from my SM-G925I using Tapatalk
Officielt overgik Seiko til at bruge non-Suwa skiver fra november 1981 og frem. Der kan sikkert godt være nogle modeller, hvor overlappet går lidt ind i 1982, men at de skulle anvende skiverne i ure fra 1983 og frem, finder jeg ret usandsynligt.

Det er yderst vanskeligt at opdrive en pæn og velholdt 6309 med originale dele som det kom fra fabrikken. Ofte vil urene være flækket sammen af forskellige ure, for at få et pænt helt eksemplar. Nogle har det ok med dette, og andre søger originalitet frem for alt andet. Præferencer er jo som bekendt forskellige.

Et køberåd kunne være at nær-studere sælger, og spørge ham til de ting, du overvejer. Ifht skiven har du en viden, som sætter dig i stand til at bedømme sælgers udsagn. Jeg ville tage den derfra ;0)

Du har sikkert læst guiden, men linket kommer alligevel her, hvis andre skulle have interesse

http://www.thewatchsite.com/15-vintage-w...guide.html

Som en lille sidebemærkning kan det nævnes, at Seiko har relanceret deres turtle divers med opdateret værk og teknologi, men med den samme fede cushion case. Det var måske også en overvejelse værd?

God vind med projektet!
Tusind tak! Dejligt at få bekæftet og udvidet det man selv tænker omkring det.

Sent from my SM-G925I using Tapatalk