Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Omega Speedmaster - køb eller ej
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Så er det mig der står og skal ud og købe mit første ur.

Har længe gerne ville have mig et Omega Speedmaster, men har ikke fundet det rigtige. Nu har jeg fundet et rigtig fedt ur, der matcher de krav jeg havde inden jeg begyndte at lede.

Omega Speedmaster Tjek
Med papirer, boks og certifikat Tjek
Limited Edition Tjek
Pris Over budget

Nu skal jeg bruge jeres hjælp. Er det det rigtige ur at købe. Her tænker jeg på om det også vil være et attraktiv ur på sigt, eller et ur der vil crashe i værdi.

Uret et er Omega Speedmaster CK2998 - Moonwatch Limited Edition ref: 311.33.40.30.02.001

https://www.omegawatches.com/watches/sp ... 403002001/

Nypris på det danske marked var 41.900 kroner, og i rent udsalg fra Omega var det 5400 CHF.

Så hvad syntes I? Køb eller løb skrigende bort? Er det det rigtige ur for en "novice", eller er det et valg der ligger helt udenfor skiven. Det er mest det blå-hvide farvevalg der gør mig  tvivl.

İmage
Det er sørme et svært spørgsmål, det er svært at spå om fremtiden. Det mest sikre er den klassiske sorte speedy og den er også flot.

Det vigtigste er dog at du er glad for uret, og gør det dig glad at det nok ikke falder i værdi så er en speedy eller sub gode bud.

Det specifikke ur taler ikke rigtig til mig, men det er vigtigere at det taler til dig :-) der er dog rigtig mange limited Speedmaster modeller så nyd også turen og prøv at komme til at se nogle i virkeligheden.
TG har mange gode pointer :-)

Mht. værdien, er det som bekendt svært at spå og netop dette ur overraskede faktisk lidt ved ikke at stige efter lancering. Umiddelbart før blev Silver Snoopy lanceret og det sprang jo voldsomt i pris og ligger stadig omkring 90k. på brugtmarkedet på trods af en listepris i nærheden af CK. Derfor var der også lidt forventninger til CK'eren, men de blev ikke indfriet og man kan se at de generelt ligger lidt under listepris på brugtmarkedet, hvor de også godt kan hænge lidt.

En af mine gode bekendte har et i perfekt stand til salg til en - efter min mening - rigtig fin pris og du må sige til hvis du vil have hans info.

İmage

Jeg er personligt rigtig glad for brugen af blå på uret og finder også dette ur tiltrækkende. Her et billede af det på min arm.

İmage
Det er helt klart det blå/hvide der afskrækker mig, kan jeg mærke.

Både det visuelle indtryk, men også det overordnede indtryk, når jeg skal bære uret på armen.

Er der nogen der har nogle links til pæne Speedy's i sort. Skal være med boks og papirer, og gerne i limited editions eller andre serier med en attraktiv historie.
(05-07-2017, 07:45 PM)tg Skrev: [ -> ]Det er sørme et svært spørgsmål, det er svært at spå om fremtiden. Det mest sikre er den klassiske sorte speedy og den er også flot.

Det vigtigste er dog at du er glad for uret, og gør det dig glad at det nok ikke falder i værdi så er en speedy eller sub gode bud.

Det specifikke ur taler ikke rigtig til mig, men det er vigtigere at det taler til dig :-) der er dog rigtig mange limited Speedmaster modeller så nyd også turen og prøv at komme til at se nogle i virkeligheden.

Helt enig :-)
Tja - mon ikke et cal. 321 har en interessant historie ?

Hilsen loncar
En Speedmaster med cal. 321 har bestemt en interessant historie, men at finde sådan en med boks og papirer er ikke nemt, og prisen vil være meget over det Konaldo nævnte i sit første indlæg.

JK
(06-11-2017, 04:18 PM)jk Skrev: [ -> ]En Speedmaster med cal. 321 har bestemt en interessant historie, men at finde sådan en med boks og papirer er ikke nemt, og prisen vil være meget over det Konaldo nævnte i sit første indlæg.

JK


Jeg så desværre ikke budgettet.


Sent from my iPhone using Tapatalk