Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Omega Seamaster (hjælp til service??)
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej alle  Icon_flag

Jeg har for nyligt købt et Omega Seamaster "Chronometer Officially Certified", som jeg er blevet utroligt forelsket i. Urets 38mm passer min arm perfekt, og det er et super flot ur.

Reference er 168.0023, med et 751-værk.

Jeg har for nyligt modtaget uret, hvor jeg efterfølgende har monteret en original Omega lænke fra perioden, som passer super flot til. Endestykker "52" og lænke ref. 1069, No. 12, guldbelagt.

Selve uret går desværre ikke, jeg vil mene der er problemer med kronen. Den kan ikke sættes i normal position, og jeg kan hverken trække op eller sætte viserne. Desuden er kronen ikke original Omega, hvilket jeg godt kunne tænke mig, og viserne har mistet noget af "fyldet" i midten, som ville være fedt at få igen.  Icon_drool

Mit spørgsmål er hertil, fordi jeg er en ung studerende på SU, om nogle har kontakt til en urmager, som kunne være interesseret i at kigge på mit ur, og måske udføre et service til en overkommelig pris, i forhold til forretningerne?  Icon_not 

Bedste hilsner,
Frederik
(16-02-2017, 05:22 PM)Frederik8410 Skrev: [ -> ]Bedste hilsner,
Frederik

Fint ur.


Du bør tage det til en urmager og få et overslag på prisen og få at vide hvad der er galt med uret. Det er nok ikke bare kronen.
Eventuelt send det ind til dette forums urmager eller en anden vintage urmager.

Med dit budget ville jeg måske bare for det lavet til at kunne gå. Hvis det skal have en meget stor tur kunne det sagens koste 4.000 + kr.
Det kan godt kræve tålmodighed at få lavet disse ure billigt. Jeg hører om tider fra 2 måneder til 6 måneder. Men så kan du jo spare op i mellemtiden.
Urmageren tilknyttet Vintageure.dk (som dette forum hører under) er efter mine erfaringer rigtig god og fair. Prøv at skrive til ham og hør hvad han siger. Han kan findes her vintageure.dk/urmagerservice