Urdebatten / Urforum

Fuld Version: 1976 Omega Speedmaster
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hvad skal et komplet sæt 1976 speedmaster, med original lænke, skive, visere og bagkasse koste? Uret er nyserviceret  Icon_e_biggrin1
Har ikke meget forstand på speedmaster, men har altid leget med tanken om en vintage.
Komplet sæt, er det med papirer og boks?

Hvad med lynetten, er den original?
Jep, boks og papir. Er ikke sikker med lynetten!
İmage

Havde lidt problemer med at upload et billede, men håber i kan se det her


Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeg kan ikke se billedet, men jeg er også et sted lige nu hvor mit signal er nærmest ikke eksisterende. En helt komplet og original pakke.... mon ikke vi nærmer os midt trediverne hvis standen er god?

I øvrigt holder vintage Speedmaster hele vejen. Det er lang tid siden jeg har været så glad for et ur som jeg er for mit.
Har også altid været glade for mine. Vil bare sikre mig prisen er korrekt, da jeg synes det er svært at vurdere med min begrænset viden.
Håber de andre eksperter melder sig på banen!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Min bekymring er at sekund viseren er skiftet.. Det ses vel ikke den ikke får patina, når de andre har fået så "meget"?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeg kan stadig ikke downloade billedet og se det pga. dårligt signal, men min sekundviser er patineret på samme niveau som de andre visere.
Det er svært at se om brezel er original ud fra billedet. Billedet nedenfor er fra Bogen og fokuser på om prikkerne ved 70 og 90 sidder korrekt.
İmage

Om prisen er rigtig ved jeg ikke, det er en jungle ;-)

Hvis det var mig ville jeg gå efter en lidt ældre, den fra 76 ligner for meget dem fra start 90'erne, og den skiftede chrono viser skærer i øjnene
Det er tilgengæld meget fedt at der er boks og papir med (men det er jo bare ikke det man har på armen).
Men det er dig der skal købe det, så hvis det gør dig glad så køb det :-D
Det er et træls dilemma! Som du selv nævner @tg, så er det fedt at have boks og papir på et ældre ur, men du har ret. Der er ikke meget forskel fra den også de nyere. Pre-moon er svære at finde, dyre og oftest sidder der noget ikke tidskorrekt på dem Icon_e_confused
Jeg fik lige tjekket og verificeret min Speedmaster i weekenden af Omega nu jeg var dernede alligevel. Alt er som det skal være og det er blevet sendt afsted til en butik i Hong Kong i 1970 hvor det så er solgt fra. Det er sjovt med sådan noget historie og nu hvor det sidder på min arm, kan jeg ikke lade være med at tænke over hvad det har oplevet i de mere end 45 mellemliggende år på sin rejse fra Hong Kong til Danmark.

I øvrigt mente den ene fra museet at skiven så småt var begyndt at blive "tropical" Icon_smil
Det er et fedt ur du har fået dig der, og jeg fortyder stadig jeg ikke slog til hurtigere da den første gang var oppe på FB inden Chrono fik den.. Icon_head Men godt den er i gode hænder, og det forsat lever op til dine forventninger!
Sider: 1 2