Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Lidt trist...
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
På et udenlandsk Omega urfora jeg følger er der en af hardcore Omega samlerne der har måttet sælge hans samling, eller den del af den der lå i fælleseje da konen ville skilles og hun krævede den solgt, rigtigt trist at følge forløbet. Den gik på Bonhams i går. Hans del var lot 33-69

http://www.bonhams.com/auctions/22790/?c...sults&m0=0 

Fandt lige to som jeg har i samlingen i samme eller bedre stand end dem på auktionen, kan se at priserne er stigende på de lidt specielle Omega'er. Godt for ham, hvis der er noget positivt i den sammenhæng.

İmage

+35K.

İmage


İmage

Ca. 9k.

İmage
yes kedeligt for "achim", fine Omegaer og et par rigtigt interessante militærure. Moralen må vel så være at man skal lave særeje på sine hobby-items, og i dette tilfælde er det tude-tosset for "achim" har gennem de 8 år jeg har "kendt" ham, sansynligvis bidraget rigeligt til deres fælles økonomi, gennem sit salg på ebay og div fora.

/L
Hvori består det triste? At du har nogle ure, der åbenbart kunne trække høje priser, hvis de skulle sælges? At en sælger må sælge ud - når der sælges 36 ure, må han jo have haft en rigtig stor samling. At der kommer ure på markedet, som åbenbart er noget sjældne?

/Bjørn.
(17-12-2015, 07:10 PM)bjorn_e58 Skrev: [ -> ]Hvori består det triste?  At du har nogle ure, der åbenbart kunne trække høje priser, hvis de skulle sælges?  At en sælger må sælge ud - når der sælges 36 ure, må han jo have haft en rigtig stor samling.  At der kommer ure på markedet, som åbenbart er noget sjældne?  

/Bjørn.


Det triste er selvfølgelig at han måtte sælge hans samling. Hvis jeg skal giftes engang bliver det særeje det er helt sikkert, selvom jeg ikke har ure i hans liga. Det positive er at han fik nogle gode priser for en del af ure, så forhåbentlig kan han starte op igen.
Ja, vi er off topic. Men jeg er også i mit andet ægteskab, hvor vi har særeje begge to. Da det første brød sammen kostede det en del slanter....

/Bjørn.
OT, men hvorfor gifte sig überhaupt når det altid kun har negative økonomiske konsekvenser ?
Når man i dag kan skille på nettet og ganske nemt, har den her gammel institution kun en svag symbolsk betydning.
Kan I ikke leve med kæresten uden papirer ? Det ses ikke en gang her på Midvest Bible Belt skævt til mere.
Og hvis, who gives a f... Icon_blink
Love !
John
Gift dig, og du vil fortryde det!
Gift dig ikke, og du også fortryde det!
/
Kristen

Køb et ur, og du vil ikke fortryde det!

Gift dig til mange penge, og du kan købe endnu flere ure!
/
Kristen

Pokkers så sent man har fundet ud af det!
(18-12-2015, 12:21 PM)khbk Skrev: [ -> ]Gift dig, og du vil fortryde det!
Gift dig ikke, og du også fortryde det!
/
Kristen

Køb et ur, og du vil ikke fortryde det!

Gift dig til mange penge, og du kan købe endnu flere ure!
/
Kristen

Pokkers så sent man har fundet ud af det!

Skilt i sidste uge, så skal jeg bare finde en ny med massere af penge:-)
Icon_lol  Icon_lol  Icon_lol
Vi har fælleseje og ingen planer om at blive skilt.

Samlingen er anskaffet mens vi har været gift og i samme periode er der købt 3 ejendomme, sat penge på pensionsordninger og på anden vis "brugt penge".

Jeg mener, at det vil medføre meget "administration" at have hver sin økonomi, når man iøvrigt gør langt det meste sammen incl får børn. Den ene arbejder mens den anden tager uddannelse og den ene passer børn mens den anden tjener fedt på overarbejde og gør karriere osv. Det vil være ganske vanskeligt at gøre "rimeligt".

Vil jeg beholde min samling ifbm skilsmisse, må jeg jo bare måle op mod smykker og konens ure og betale mig fra en evt diference. Det er fair og ikke spor synd Icon_e_surprised, men en skilsmisse er jo ofte en trist affære, hvor delingen af en samling, nok er af mindre betydning, sammenlignet med øvrige triste deleopgaver.

Skulle jeg, i min nu noget højere alder giftes igen, ville jeg kun foreslå fælleseje, hvis den udkårne har betydelig større formue end jeg?
Sider: 1 2