Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Fik endelig mit Speedmaster..!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Så er der blevet indkøbt nyt Speedmaster - eller rettere, der er afhentet nyt Speedmaster Icon_e_smile

Købte det i slutningen af august, og hentede det hos forhandleren, da jeg kom hjem på orlov fra Aghanistan her for fire uger siden - jeg er atter i Aghanistan, denne gang med Omega på armen.

İmage
Her præsenteret på alligatorrem, der passer virkeligt godt til uret...


Uret kom på en lysebrun læderrem (ej afbilledet), som jeg hurtigt skiftede til en anden; jeg har købt uforholdsmæssigt mange urremme!


İmage
Med lænke. Blev monteret efter en gang med grovfilen.

Som man kan se på billedet, har den lænke jeg købt til fastmonterede endestykker. Problemet blev hurtigt løst hos urmageren, der gav den en omgang med "rundsaven", så lænken passer på de korrekte endestykker - monteret her:

İmage
Rasler lidt... Meget vintage-agtigt Icon_e_smile


Er rigtigt godt tilfreds med købet, og har endnu ikke fortrudt, at jeg købte "First Omega in Space" versionen, der har det klassiske look. Det sidste billede er taget i dag, man kan se mine julekalendere og min søsters hjemmelavede julepynt, ophængt på kontoret i Camp Bastion. Bemærk den sorte rally-rem, utroligt behagelig!
STORT tillykke med et fedt ur, Ølholm !! Icon_smil

Hils på kuffen og spis lidt kage for mig !!

VH - Peter
ISAF9 + TF7, hold 2 Icon_e_biggrin
Det er et konge ur.

Er det en 1171 lænke du har fået tilpasset?
Columbo Skrev:Det er et konge ur.

Er det en 1171 lænke du har fået tilpasset?

Jeg er også ret godt tilfreds! Men nej, det er faktisk en 1125-lænke, der er blevet skåret til. De to er dog næsten ens, de deler endda "ekstra-led", skulle man ønske at forlænge den. Ellers er en af de få, synlige, forskelle, at lænkens foldespænde er en hel del mindre, nærmest feminint på 1125-versionen.


Pbr Skrev:STORT tillykke med et fedt ur, Ølholm !! Icon_smil

Hils på kuffen og spis lidt kage for mig !!

Mange tak! Jeg ved dog ikke, om jeg orker at spise meget mere kage... Der er jo nærmest ikke andet hernede!
Du har været ude med TF-7? Jeg er REPDF, så har ofte kæmpet med SOF ENH alternative opfattelse af, hvad de er berettiget til af støtte og materiel... Icon_e_wink
Ølholm Skrev:Mange tak! Jeg ved dog ikke, om jeg orker at spise meget mere kage... Der er jo nærmest ikke andet hernede!
Du har været ude med TF-7? Jeg er REPDF, så har ofte kæmpet med SOF ENH alternative opfattelse af, hvad de er berettiget til af støtte og materiel... Icon_e_wink


Jeg er ikke selv tilknyttet en SOF ENH - sidder til dagligt i FTK som MJUR, men da vi ikke er ret mange af min slags i FSV, så bliver vi jo lånt ud på kryds og tværs Icon_smil Det eneste værn, jeg efterhånden mangler at blive udsendt med, det er SVN ! Icon_e_wink Men jeg var da med Absalon på øvelse ved Hebriderne her for en måneds tid siden.............. så hvem ved !? Icon_e_biggrin