Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Omega Constellation F300
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej!

For ca. 3 måneder siden købte jeg et andet Omega og som bonus til den handel sendte den flinke sælger dette ur med. Uret havde været til urmager som havde konstateret der havde været et lækket batteri i og forsøgt at rengøre og udskifte batteri uden det virkede.

Nu har jeg en svaghed for disse stemmegaffel ure så jeg begyndte at se efter resevedelsværker, men uden held da det mange af dem til salg har defekte værker.

Nå men til kr. 0 kunne der vel ofres lidt på at få det lavet.

Da det stort set kun Krognos der er specialist i stemmegaffelværker herhjemme blev den sendt afsted til ham i starten af marts og nu er det så blevet lavet, en del af elektroniken er skiftet og en ny datokrans, skaffet fra USA er monteret. Datokransen en typisk fejl på cal. 1250.

Nu er uret så kommet retur og kører som nyt igen.

Ref. 198.0003
Årgang 1972
Cal. 1250

Mvh. Thomas

İmage
İmage
İmage
İmage
İmage
smuk stemmegaffel - rigtigt flot ur - godt du redede det
Ja de er sjove. Og god historie. Jeg har hørt det med dato kransen før, men er ikke helt med på hvad det går ud på. Betyder det at man bruger en "forkert" datokrans eller?

Jeg har 2 - de stod på skrivebordet for de kan jo gå selvom man ikke trækker dem op eller går med dem...... men nu er de gået istå.... batterier er løbet tørt. Icon_e_surprised

vh baun