Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Vil cal. 2500 bestå?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
På nettet slår jungletrommerne lidt forskelligt angående cal. 2500 værket. Nogle mener, at det udgår, og andre mener, at det stadig indgår i Omegas fremtidsplaner. Ved nogle her på forum, hvorvidt cal. 2500 vil bestå?

Selv tror jeg, at værket har en fremtid hos Omega. Hvorfor skulle man ellers have lavet en D version af værket, kort før introduktionen af cal. 8500? Ydermere, så er cal. 2500 vel også lidt tyndere, så det kan passe i de populære Seamaster Pro ure, uden at kassen skal re-designes, som den jo skulle det, i fald denne serie også skulle huse cal. 8500?

Jeg er klar over, at der har været meget "polymik" omkring cal. 2500, og jeg har selv "været efter" værket ved flere lejligheder. Min PO med cal. 2500 D performer imidlertid så godt, at jeg nok er ved at blive lidt lun på værket Icon_razz Icon_e_biggrin

Selv om jeg stadig er meget glad for de kvalitetsløft, som den nye version af PO´en har fået, så mener jeg stadig, at den "gamle" version af modellen yder en god smæk for skillingen. Særligt efter at have monteret en lækker DiStefano Alligator på min PO, har uret igen fået megen arm tid Icon_e_smile

İmage
Er 2500 et rent inhouse, eller ligger der stadig et eta inde bag ved?
ETA 2892 og så indarbejdet Co-Axial - som jeg lige forstår teknikken Icon_e_wink
Jeg tror vi vil se til 2500 familien i en 5-7 år endnu.

Det er pga. prisen men også fordi værket bliver brugt i en del af Prestige/Constellation serierne som globalt set er de mest sælgende familier..
Columbo Skrev:Jeg tror vi vil se til 2500 familien i en 5-7 år endnu.

Det er pga. prisen men også fordi værket bliver brugt i en del af Prestige/Constellation serierne som globalt set er de mest sælgende familier..


Jeg tror også at Omega efter at have skippet quarts vil bibeholde ure i det segment som bruger cal 2500.

På Basel messen hørte jeg at Constellation og De Ville serierne er world vide best selling. Det var lidt en glædelig overraskelse for mig. For når man færdes herinde kunne man godt få den tanke at kun "mærkelige gamle mænd" ikke går efter dykkere oa. tool <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> - Alt anden synes at være uinteresant!

vh Baun
Verden er åbenbart fyldt med gamle mærkelige mænd Icon_e_wink
kristofferJ Skrev:Verden er åbenbart fyldt med gamle mærkelige mænd Icon_e_wink

Der er de unge mænd. De har selvfølgelig en smag som følger idolerne og moden. Det er let at forstå.

Med alderen bliver det ofte mere nuanceret. Nogen bliver på samme vej og følger moden. Andre holder fast i det der var moderne da de var unge og nogen udvikler selv en smag som bliver mere personlig, men selvfølgelig med præg af mode, omgangskreds, image som skal understøttes osv.

Herinde. I urtossernes Mekka, kan man godt få det indtryk at der kun er en "god stil".... og det var vel egentlig det modsatte - altså stor spredning og stor forskellighed, der ville være mest interesant og sjovest.

Nogen gange kan det virke som en konkurence i at få folk over på Rolex-holdet eller Omega vintage holdet eller dylkker holdet. Det er også ganske fornøjeligt så længe det foregår ved at fremhæve de gode ting ved de ure man nu selv kan lide.

Når man derimod begynder "at finde fem fejl" hos de ure andre kan lide, synes jeg ikke det bidrager til hyggen - heller ikke til den gode stemning.

vh Baun
hej jeg har po 45 mm med cal. 2500 og er utrolig glad for det det går super godt + 2.2 pr døgn og det er vel et urværk omega har godkendt så det har vel en god kvalitet og noget man kan få reservedele til rigtig rigtig mange år frem Icon_question
Ja man vil kunne få reservedele i masser af år
Enig med Baun, at det jo netop er diversiteten, variationen der er sjov. Vi ældre skal bestemt ikke se ned på 45 mm og yngre, men da slet ikke skamme os over vores egne preferencer.
Ting kan og vil skifte, om det slutterni 50 mm eller nærmere 40 mm er jo diskuteret og kun fremtiden giver svaret
Lige til Kristoffer, Omega 30 mm er ikke urets størrelse, det er værket som er 30 mm uden ring os, så urene er far 34 til 38 mm oftest. Det ved jeg godt stadigt ikke er dig overhovedet, og fint med det, men bare så du ikke trormdenern 30mm Icon_e_biggrin
Nyd livet.
Vh
Cal. 2500 er baseret på Omega's caliber 1120, som er baseret på Eta 2892-A2 Icon_smil

God weekend.