Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Speedmaster ref. 105.012 hjælp ønskes!!!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
Hej alle,

Jeg er på jagt efter et cal. 321 og har fundet dette Speedmaster ref. 105.012 på bugten http://www.ebay.de/itm/190575779602?ssPa...1423.l2649

Men da jeg er ret grøn i detaljerne på sådan et ur, må I meget gerne komme med jeres kommentarer ang. skiven, værket, bezel m.m, som I synes ser original eller uoriginal ud. Jeg er godt klar over, at det er detaljerne som jeg ikke har kendskab til der adskiller forskellige ref. nr. hos Speedy, så derfor er jeres hjælp velkommen Icon_mrgreen
Hvad er nogenlunde en fair pris for sådan et Speedmaster?
Er der nogen spørgsmål I ville spørge sælgeren om, osv. osv.?

På forhånd tak.
Jeg er bestemt ikke Speedmaster expert, men det ser da ok ud. Billederne er jo desværre slet ikke skarpe nok, men jeg tror egentlig ikke det er for at skjule noget, bare sælgers manglende talent for at fotografere.

Uret beskrives som at alt er originalt og hvis det ellers passer vil prisen nok snige sig på på 25 K vil jeg gætte på. Hvis ikke det kommer derop tror jeg nogen har spottet et eller andet som jeg ikke har set.

vh baun
Jeg har set på chrono24, at ref. 105.012 kan fås fra ca. 2400€, mens lignede ref. 105.003 starter ved 4200€ og der er kun 3 til salg mens der er lidt flere af 105.012.
Jeg har læst, at begge ref. har NASA historie og sandsynligvis har været på Månen.
Jeg synes også den ser OK ud - og med orignal krans med den skæve 90 plet og alt. Jeg har lidt svært ved at afgøre visernes tritium - sekundvisers f.eks. om de er nyere, men facon er helt original. Bagsiden er ganske så slidt. Jeg er enig i at pre moon ligger omkring 22-28 t.dkk afhængig af stand og papirer og 105.003 en del højere (20%?) Denne vil tabe lidt på sin slidte bagside hvis jeg tolker fotos korrekt - men mon ikke også denne kommer op i 2 t£ inden den slutter - lad os se
vh
Så kom det hjem Icon_cool
Og lidt til Icon_mrgreen
Speedmasteren er simpelthen et af de smukkeste ure der er bygget - og en top klasiker - porche 911 - 155.012 har jeg ikke selv, men 145.012 - og 105.003 dækker mig - og jeg bliver altid i godt humør når de er på armen.
Maskinen ser dejligt ren ud
Tillykke - jeg er sikker på du kommer til at nyde den
vh
Tillykke med klassikeren. - Helt på linie med Hannover: Bare så dårende dejlig, med historik og "den dersens X-factor" - Tillykke med erhvervelsen.

Med venlig hilsen - Geodoc
Takker jer begge:-)
Jeg nyder den allerede nu:-)
Hej igen,

Er lidt på jagt efter en æske, at putte Speedmaster i.
Er der nogen der ved i hvilken skalgs æsker blev pre moon Speedmastere leveret i?

På forhånd tak.
Sider: 1 2 3