Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Nyt Omega DK eller USA
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej. Jeg står for måske at skulle erhverve mig mit første Omega ur. Er der nogen der ved hvorvidt der er forskel på et Omega ur købt i DK vs USA. Jeg er på udkig efter dette ur (model 232.30.46.21.01.003) og har samtidigt valget mellem at købe det hos en autoriseret Omega forhandler i enten i DK eller USA. Er der noget jeg skal være opmærksom på i forhold til at vælge det ene eller det andet sted?
Hvis du tager et ur med hjem fra USA skal du betale moms og told når du kommer til Danmark. Jeg kunne forestille mig at det æder hele den prisforskel der eventuelt måtte være. Desuden kan du tage med i dine overvejelser at uret efterfølgende skal serviceres hvilket du formentlig vil gøre i Danmark. Er uret købt ved dansk forhandler kan du muligvis få en lidt bedre service (pris).
Du kan som oftest forhandle dig til en skarp pris ved en Omega AD i Danmark - der i hvert fald mindst een her på forum, som er til at handle med !! Icon_e_wink

Og så har du den fordel, at kunne vende tilbage til vedkommende, når du skal have justeret lænke, reguleret urets ganghastighed så nøjagtigt som muligt osv osv !!

Hvis du bor i Jylland, så kan jeg anbefale dig at tage en snak med Urmager Halse i Horsens. Jeg har handlet der flere gange og deres service er "second to none" og Peter er desuden at finde her på sitet Icon_e_smile
MortenKoch Skrev:Hvis du tager et ur med hjem fra USA skal du betale moms og told når du kommer til Danmark. Jeg kunne forestille mig at det æder hele den prisforskel der eventuelt måtte være. Desuden kan du tage med i dine overvejelser at uret efterfølgende skal serviceres hvilket du formentlig vil gøre i Danmark. Er uret købt ved dansk forhandler kan du muligvis få en lidt bedre service (pris).

Hvad? Altså - officielt er det bestemt rigtigt. Men det kontrollerer de vel ikke, gør de? Der er jo mange her i Tyskland, som plejede at købe i Schweiz (ikke for øjeblikket pga af EUR-CHF forholdet). Anbefalingen var så at sende ur boks og papirer gennem posten, og indføre selve uret siddende på håndledet. Det kan man så tænke om, hvad man vil.
Men det er rigtigt nok - god service koster, og den får man bedst til en rimelig pris, når man er en god kunde.
Jeg vil hverken beskrive eller forholde mig til mulighederne for at omgå loven.
Handel i udlandet og reglerne herom er åbenbart et tilbagevendende emne.
Jeg tror denne tråd besvarer de fleste spørgsmål:
http://www.urforum.dk/forum/viewtopic.php?f=3&t=14315

ps:
@ MortenKoch: Enig!!
olof Skrev:Hvad? Altså - officielt er det bestemt rigtigt. Men det kontrollerer de vel ikke, gør de? Der er jo mange her i Tyskland, som plejede at købe i Schweiz (ikke for øjeblikket pga af EUR-CHF forholdet). Anbefalingen var så at sende ur boks og papirer gennem posten, og indføre selve uret siddende på håndledet. Det kan man så tænke om, hvad man vil.
Da metoden dels er klart ulovlig - dels går ud over andre mennesker enten i øget skat på ærlige, eller manglende velfærd - og derfor er drøn usympatisk, fatter jeg ikke nogen gider bruge tid på at promovere den.
Derudover ved jeg at tolden falder om af grin hvis de åbner kasser fra toldpligtige lande med urbokse og papirer - tror du de er idioter? vh

bent540

så kom alle skabstolderne frem igen.. Icon_e_biggrin Icon_e_biggrin Icon_e_biggrin

fy for satan.


til trådstarter:

hvor du køber dit ur afgør ikke hvor du kan få det serviceret. glem hvad ignoranterne siger.

men i den prisklasse ville jeg se/røre uret før jeg betalte. så en forretning er nok at foretrække, men der findes andre butikker end poul halse og klarlund og hvad papagøjerne nu ellers plejer at udstøde af trivialiteter. flensborg her f eks et par butikker der for klarlund og hingelberg til at ligne sigøjnerkræmmere. en smuttur hvis man er jyde.
Hej Bent540

Der bliver ikke skrevet at køb af ur i udlandet umuliggør efterfølgende servicering i DK, bare den klassiske med at er man regular customer, kan man ofte få en bedre service på den ene eller anden måde.

Dette gælder jo stort set indenfor alle produkter/arbejdsopgaver heri livet.

Omkring toldreglerne, kan man kun sige: der er et regelsæt. Har man tænkt sig at holde det, så er det fint. Har man ikke, så er det vel bedst at gå stille med dørene.

Omkring udvalget af urbutikker, så er det klart at der i Flensborg vil være butikker med større udvalg da kundegrundlaget er noget større. At visse butikker bliver anbefalet herinde, skyldes jo kun at de udfra indlæggene herinde giver en op til sublim service, samt muligvis forstår at få afsluttet handlerne med den rigtige pris til køber.

Hilsen Chris
Chris: hvis du vil mærke uret før køb, og det skal være i udlandet, så er Sverige nok geografisk nærmere.
På Stora Nygatan i Malmö (nær Stortorget) ligger der en helt fantastisk butik med et enormt udvalg af primært meget dyre ure, men de fører også Omega.
Jeg aner ikke, hvordan priserne er sml. med i DK, men om ikke andet kan man jo nyde godt af den lavere svenske kronekurs.
Sider: 1 2