Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Omega Seamaster pro - lænke og lynette
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Halløjsa.

Nu har jeg for et par uger siden, haft en meget god mulighed, for at få fat på et meget brugt Seamaster 2541. Uret som jeg engang døbte "morfar uret", men efter jeg har fået det på håndledet, så kommer intet andet på.


Dog et par ting der undrer mig.

Lynetten er helt præcist over markørerne - man kan ikke få den til at line ordentligt op, med skiven. Er det en ny lynette eller hvordan? Og hvad er cirka prisen for at få sådan noget lavet?


Lænken er ret slidt. Der er en del "svup" i den, og slør. Pins titter til tider lidt ud. Jeg har fået af vide at der skal ny lænke på. Holder uhrmageriets online priser stik? 4000kr for sådan en lænke? Eller kan et pins skifte på nogen måde redde sådan noget?

På forhånd tak Icon_e_smile

Vh Martin
Hej Martin

Forstår ikke helt det du skriver om lynetten, hvis den er skæv skal der ny til - den er ganske dyr vist nok ca. et par tusind. Alternativt kunne skiven også være skæv så den ikke ligner op med lynetten - sidder datoen lige i datoruden?

Man kan sagten udskifte stifterne+låserørene i lænken, men hvis lænken er meget slidt kan det være nødvendigt at skifte den helt.
Priserne som uhrmageriet viser passer meget godt med hvad de fleste urmagere vil forlange.

mvh
Tommy