Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Et sæt - ur, rem, box og papir
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Et af de 9 ure jeg købte samlet var "et sæt" altså det hele:

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage


Sættet skulle efter sigende være købt for år tilbage hos Krognos. Skiven kan være renoveret, men så skulle det vel nok være muligt at finde en original - eller leve med det. Køn er den da!

vh baun
Gad vide, hvor mange sådanne komplette set der findes. Hvor blev mon den Speedmaster - kaldet Danmarks flotteste - 145.012 - som Bjarne solgte til KlausM mon af - den havde også det fulde sæt - dog tror jeg minus den oprindelige rem -
Den rem der sidder på her Per - er det den originale (eller tilsvarende)?
vh
hannover_dk Skrev:Gad vide, hvor mange sådanne komplette set der findes. Hvor blev mon den Speedmaster - kaldet Danmarks flotteste - 145.012 - som Bjarne solgte til KlausM mon af - den havde også det fulde sæt - dog tror jeg minus den oprindelige rem -
Den rem der sidder på her Per - er det den originale (eller tilsvarende)?
vh

Efter urets tilstand vil jeg ikke tro at remmen kan have siddet på fra ny, men den kan godt være helt magen til - tid og type passer. Meget lig den der sidder på min Genève Chronostop fra sidst i 60'erne - og den er det mere sansynligt har sidder på uret fra nyt.

Et helt sæt er 1 ud af 500 - med der findes altså også rigtig, rigtig mange Omegaer - så der findes også ganske mange "hele sæt". De bliver nok ikke sat til salg så ofte.

Folk som gemmer kasse og papirer er typisk folk som ikke skiller sig af med ting. Så det er først når arvingerne kommer til - tror jeg!

vh baun
Hej

Ham der ejede den omtalte Speedmaster havde fået den i konfirmationsgave, og det var ejerens kammerat der solgte den herinde,og den originale lænke var væk.

MVH Peter