Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Tvillinger
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
Født samme år og samme Refnr 168.010 bare med forskellig hårfarve....

İmage

İmage

Den ene har jeg haft længe..... Guld på stål modellen...

Den anden fik jeg sidste lørdag - og den har lige være en tur til fransk vask og strygning.

Et kønt par!

vh Baun
Meget smukt - er der noget om at rene stål modeller af constellation er sværere end forgyldte eller guld på stål?

vh
hannover_dk Skrev:Meget smukt - er der noget om at rene stål modeller af constellation er sværere end forgyldte eller guld på stål?

vh

Nej det tror jeg ikke - nu er der ikke samme rem på urene men den ene vejer 40 g (guld på stål) og den anden 37 g (stål)

vh Baun
Baun Skrev:
hannover_dk Skrev:Meget smukt - er der noget om at rene stål modeller af constellation er sværere end forgyldte eller guld på stål?

vh

Nej det tror jeg ikke - nu er der ikke samme rem på urene men den ene vejer 40 g (guld på stål) og den anden 37 g (stål)

vh Baun
Det kan godt være du svarede rigtigt Icon_cool men jeg spurgte forkert Icon_redface Jeg mener ikke sværere (tungere) men sværere at finde - rene stål modeller i connie end guld på stål osv.?
vh
Det kan være svært med det danske sprog. Icon_e_surprised

De fleste Constellation modeller er vistnok fremstillet mest i guld på stål (der er vist ingen gulddouble i kollektionen før 1970) - Uhrmageriet siger 80% i glud på stål og så skal resten jo fordeles på stål og massiv guld, men hvor de har den info fra ved jeg ikke.

Skulle jeg have gættet ville det måske blive 65 % i Glud på stål 25% i stål og 10 % i massiv guld.

Men det er bare gætteri.

Måske andre ved det?

vh Baun
Et virkelig smukt par Icon_e_biggrin

Når jeg ser to så smukke eksemplarer, så får jeg helt lyst til at samle vintage Omega Icon_e_wink
Jeg har også hørt - det med de 10 % i rent stål, men det kan være, at jeg har det fra Baun, og så gælder argumentet jo ikke rigtigt Icon_e_wink .

To meget smukke Constellations - selvom jeg synes, at kasserne fra den periode er lidt vel konservative. "Crosshair" skiverne giver til gengæld urene et fantastisk løft.
Bauns gæt; 65 - 25 - 10 lyder for mig som den korrekte (baseret på nogle års erfaring bag disken). Og entligen ville jeg tro at helguldmodellen har endnu lavere markedsandel - men - vi ved jo hvordan de her "50 års fødselsdagsure" putter sig i skrivbordsskuffer og bankbokse... ("ih, alt for fine og dyre at bruge i hverdag" og så bliver de brugt aldrig).
John
Citat:Født samme år og samme Refnr 168.010 bare med forskellig hårfarve....

Helt tvillinger kan de altså ikke være, - Icon_exclaim Der er i hvert fald en 9-10 dage imellem dem, og "Guld på stål" er føde 2 timer og 38 minuter senere <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: --> <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->

Icon_rolleyes kunne ikke lade være Icon_e_smile
Men det siger vist alligevel lidt om dig Baun. Du har så meget fokus på ALLE urets detaljer at det banale i at vise dato og tid helt er overset ... Icon_e_wink

Men et smukt par, - det er det!
@Baun
Jeg elsker simpelthen din systematik og konsekvens vedrørende ure, der "tvillingagtigt ligner hinanden". - Din passion og begejstring var medvirkende til, at jeg fik "twin Flighties".

Da jeg (for flere år siden) begyndte at interessere mig for Flightmaster, syntes jeg det kunne være interessant, at have en "tvilling i guld". (Vægt, lidt over et kvart kilo. Lavet i 200 eks.)

İmage

Jeg fik da også et tilbud hjem på et smukt eksemplar (udenfor EU) på 72.000 kr. Men syntes det var for "pebret". Icon_rolleyes
Halvandet år senere fik en tilsvarende hammerslag på 205.000 kr. på Omegamania. Icon_e_surprised

Tror ikke jeg vil følge dit eksempel med en tvilling i guld, og har slået mig til tåls med et par tvillinger i "stål på stål" Icon_e_wink

İmage

Med venlig hilsen - Geodoc
Sider: 1 2 3