Urdebatten / Urforum

Fuld Version: ny bruger.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har altid ment at en mand har pligt, ja nærmest krav på et godt ur. Derfor købte jeg et omega PO 22185000. i den danske PX i Kabul som belønning for at have overlevet greenzone i Helman. Desværre er knappen hvorpå man stiller viserne røget af så i dag ryger det til rep. på strandvejen. Jeg må indrømme at jeg allerede har lært rigtig meget omkring ure ved at læse i dette forum og har desværre fået de første symptomer på den sygdom mange beskriver herinde, den sygdom der hedder at nu vil jeg have et til.
Mvh
Nikolaj

Tukjær

Velkommen til, Nikolaj.

Ja, et ur er aldrig nok.....
@nikolaj2009
.... Velkommen til. - Kan næsten forestille mig, at det ur kan gå hen og blive noget særligt, en form for "mile stone"
Godt at høre du slap helskindet fra Helman, og at det kun var PO'en, der mistede knappen. Icon_e_wink

Da jeg for 3 år siden fik mit eneste ur repareret og forelskede mig hovedkulds i en Speedmaster, sagde urmageren, jamen køb det dog!
Så mumlede jeg, at jeg jo ikke havde noget at bruge Speedmasteren til, for jeg har jo min gamle pålidelige "unbreakable" (ja sådan hedder Seamasteren altså)
Herefter sagde han de forløsende ord: "Jamen det er da helt i orden, at have mere end eet ur".
---- Det syntes jeg var en god melding, som jeg har holdt mig efterrettelig siden Icon_mrgreen

Endnu en gang velkommen til, og hører gerne om planer/overvejelser om det næste ur.

Med venlig hilsen - Geodoc
Hej Nikolaj2009,

Jeg tager til Helmand i feb 2010 (som MJUR ISAF9) og har netop hjemkøbt et Marathon GSAR, der skal gøre mig følgeskab dernede.

Godt at høre, at du kom helskindet hjem og velkommen til herinde ................ ÉT UR !!!!???? DET HAR DA ALDRIG VÆRET NOK MED ÉT UR !!! Icon_e_biggrin Icon_e_wink
Hej og velkommen til,

nææe, den erkendelse er vi mange der er kommet til efter indkøb af det første... <!-- s:? --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_confused.gif" alt=":?" title="Confused" /><!-- s:? -->
Tak for den pæne modtagelse, har lige afleveret dyret på strandvejen det føles helt underligt ikke at have et ton mekanik på håndledet. Jeg var lige forbi ham der Verner og så på " måneuret " ganske flot. Mit næste ur skal være et mindre end mit nuværende måske et til lidt pænere brug. Men jeg bliver nødt til at købe et brugt da min pengepung ikke er til et nyt og da Afghanistan er lidt langt at tage for et nyt, selvom der er god rabat på dem.

til pbr. rigtig god tur når den tid kommer , var selv dernede med MEKINF-kompagniet som dysseskytte. Det var min anden tour så jeg har ingen planer om at skulle afsted foreløbig.

Endnu engang tak for den pæne modtagelse.
nikolaj2009 Skrev:til pbr. rigtig god tur når den tid kommer , var selv dernede med MEKINF-kompagniet som dysseskytte. Det var min anden tour så jeg har ingen planer om at skulle afsted foreløbig.


Takker !! Med 2 ture under "vesten" kan du vist også med god samvittighed holde en tiltrængt pause fra INTOPS !!

Kunne være sjovt at "rende panderne sammen" f.eks. til et urtræf engang og få en snak !! Du skulle vel ikke være på Taktisk Forum ?? Icon_e_wink
Til pbr, nej er ikke på taktisk forum. Men du har ret det ville være sjovt at støde ind i hinanden til urtræf.
Hej nikolaj2009

Vi mødes ellers til urmøde på lørdag den 18/7.

MVH Peter