Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Seamaster
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej I forumet

Spørgsmålet har sikkert været oppe før men jeg har ikke kunde finde det.

Jeg har fået en Omega ur i gave, (hjem bragt fra udlandet) og jeg kunde godt tænke mig at vide om det er orgi. eller kopi men hvordan finder jeg ud af det !!!

På urskiven lige under kl 12 er Omega tegnet samt teksten omega. Oven over kl 6 står der Seamaster 200m/666ft Speadmarster. På højde med 6 taldet står der swiss made. uret er med alm. optræk samt ryste- ryste bevægelses optræk eller hvad sådan noget nu heder i fag sprog. sek. viseren er i glidende bevægelse ikke i ryk. den er tung som bare P.... gladset er efter hvad jeg har fået at vide i ekstrem hårdt og ridsefast.
På lænken er Omega tegnet og der står Omega speadmaster professional

Tukjær

Det er et Seamaster, men der står Speedmaster på lænken.....? 200m vandtæthed, kontra 300m.....?

Smid et billede herind, så kan vi med sikkerhed sige om det er en kopi.....
Hej

Hvad gør man når billedet er for stort til at uploade ? den bliver ved med at sige fil er for stor, billedet er på 1.8 mb
Du bliver nødt til at nedskalere det - typisk i et biledbehandlingsprogram. Jeg overfører billeder med en bredde på 800 pixels - via hjemmesidden <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.photobucket.com" onclick="window.open(this.href);return false;">www.photobucket.com</a><!-- w -->. Jeg tror, at grænsen for vedhæftet fil her på hjemmesiden er 256 kb. Det betyer et endnu mindre billede.
Hmm har ikke lige det store til rådighed på dennemaskine, men ser hvad jeg kan finde ud af Icon_idea
Prøv at registrere dig på photobucket.com, der er ikke så snævre grænser for billedets størrelse. Når billedet er oploaded, kopieres billedstien, der så pastes ind i dit indlæg.
Paint kan også gøre det. Det burde findes på alle windows maskiner.
der kan du bare gå ind i "resize" (Kan ikke huske hvad det hedder i den danske windows.) og sætte den til 25 % både vertikalt og horisontalt.
Hej
Så tror jeg det virker med bil..


[url]"http://s641.photobucket.com/albums/uu138/multimek/?action=view&current=SDC10006.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;">http://s641.photobucket.com/albums/uu13 ... C10006.jpg[/url]" onclick="window.open(this.href);return false;


[url]"http://s641.photobucket.com/albums/uu138/multimek/?action=view&current=SDC10007.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;">http://s641.photobucket.com/albums/uu13 ... C10007.jpg[/url]" onclick="window.open(this.href);return false;
Mega fake...beklager
Jeg håber altså ikke det har været alt for dyrt det ur der. Ser temmelig "fake" ud i mine øjne.
Sider: 1 2