Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Hvad hedder dette Omega?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Jeg har totalt forelsket mig i dette ur, og på trods af at jeg er lykkelig for mit Rolex 116710, må jeg simpelthen spare sammen til dette og egentligt gerne brugt.
Nogen der kan fortælle hvad modellen hedder, hvad den koster som nyt og som brugt samt yderligere?

Det er vigtigt at modellen er præcis lig den på billedet, altså samme lænke, krans og farver mv samt at det er automatisk og ikke har kronograf

İmage
Omega Seamaster Ref. 2254.50
Den er udgået nu, men jeg har selv lige købt en ny da der stadig er nogle forhandlere der har enkelte på lager eller kan skaffe dem.

Vejledende pris var/er vist ca. 14.400 dkk. Chek evt. tidligere tråde herinde ved at søge på 2254.

Mvh Hans H
Det er en rigtig flot og tidsløs Diver.Jeg er dog lun på den i Chrono modellen. I mine øjne pænere end div. James Bond modeller.
Synd de åbenbart holder op med at lave den.
Har netop haft dem begge i hånden i Illums som faktisk har fået en rigtig flot og veludstyret urafdeling.
Nogle forhandlere har dem stadig i et eksemplar tilbage ... Den er udgået jo...
Vi er vist flere lykkelige ejere her på forum der kan skrive under på at det er et rigtigt lækkert, enkelt og tidløst(??) ur - som jeg personligt ikke forstår Omega er holdt op med at producere....hvis man checker andre (internationale) fora, så er det et af de mest populære!
Ja det er meget underligt at de lader den udgå, jeg ved godt 1120 bliver efterfulgt af 2500 værket, men personligt så synes jeg langt bedre om sværd viserne på den gamle mode.

Men der må jo iflg. omega være præference for bond viserne.

Thomas
Hej

Jeg har stadig et eksemplar af 2254.5000 da jeg lige har fået en ny forsyning af modellen, men det er absolut sidste udkald for at erhverve sig en sådan model, da den er udgået.

MVH Peter
Et meget lækkert ur. Yderst behageligt at have på, ser noget større ud i diameter og någet tyndere end Rolex Sub. Og så er det COSC certificeret, hvis det har betydning Icon_e_wink
Den røde ende af sekundviseren er IMHO en af de mest raffinerede detaljer i hverdagsure.

İmage

Cheers - John

jacob jensen

Lækkert OMEGA og kørehansker i hvad der for mig ligner en VW golf 2 er det ikke overdress Icon_cool Icon_e_wink (off sorry Icon_redface )
Sider: 1 2