Når uret skal med til en gastronomisk aften med tilhørende La Tache og så videre, vil jeg gerne have muligheden for at smide stålremmen på. Men hvor får man fat i værktøjet og er det svært at skifte
Det er faktisk meget nemt. En lille skruetrækker, så kan du skubbe fjederen tilbage og vupti.....
Men det er vel ikke en diver du skal bruge til sådan en aften
Tukjær Skrev:Men det er vel ikke en diver du skal bruge til sådan en aften
Hmm, har desværre kun disse to til rådighed
Det kommer nok. Selv har jeg nu heller ikke noget problem med at bruge Divers til ALT...... Dog valgte jeg at købe Breitling SO Steelfish, som er et lidt "flottere" dykkerur.....
Tukjær Skrev:Men det er vel ikke en diver du skal bruge til sådan en aften
jammen, jammen ---- er du ved at udvikle smagen - også....
Det handler jo ikke om hvad man
kan bruge - man kan jo bruge hvad som helst...
men enig man kunne nemt finde noget der
passede bedre sådan en aften!
og i sidste ende kan man måske finde det
perfekte ur til sådan en aften.
Hvis jeg skulle pege på et ikke vintage ur til sådan en aften ville et Omega HV være tæt på perfekt. I Vintage afdelingen en Constellation Pie Pan med sort skive! Eller et De Ville ditto!
vh Baun