Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Lidt Seamasterhjælp
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej Omegadrenge. Jeg er ny på Omegascenen. Har leget mest med Panerai men kunne godt tænke mig et fint dressur og mit valg er faldet på forskellige vintage modeller af Seamasteren.

Igår var jeg for sent ude med bud på dette ur:

[url]"http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180248335788&ssPageName=ADME:B:EOIBUAA:US:1123#ebayphotohosting">http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... otohosting[/url]

Jeg er meget forelsket i gulkassen og gulviserne på sort skive og KUN texten Seamaster forneden.

Uret gik for ca. $400 (+65 i fragt til DK) er dette for dyrt for denne model?

Og hvor er det muligt at finde flere af disse til salg?

På forhånd tak.
Først og fremmest ville jeg søge på den tyske ebay http://www.ebay.de hvor du slipper for told og moms og har hurtigere forsendelse.

Der er også lidt færre direkte svindlere der, flest er der desværre på ebay.uk

Urets pris var OK snit pris, gold cap og nydeligt ja

Je ville tror skiven kan være en re-dial (ny/om-malet) men det er kun ud fra hvor klart den ser ud at stå inkl. teksten, så rent gæt - og om det betyder noget for dig med originaliteten ved jeg heller ikke Hvis det gør, så skal du være forsigtig overalt, der er masser med nye skiver, skiftede skiver, skiftede visere, forkeret visere, værk der ikke hører til kassen osv.

Bare søg der er ret mange af dem. Alterativt se under ure til salg på hovedsiden vintageure - se eks hvad Per Baun har til salg med garanti - der får du klar besked og reelle sager
vh
vh
Det ligner et ok køb.

Selvom skiven skulle vise sig at være redail synes jeg det ligner et rigtig godt kø. Uret er nærmere større end de 34.5 mm sælger opgiver - end mindre - Omegas hjemmeside siger 35 mm. Det er gode tegn.

Værket er jo et af de gode 56x værk så der er ikke noget at være bekymret for.

Selvfølgelig har uret været poleret flere gange og er derfor er guldkappen formentlig gennemslidt på hornene. men prisen indikerer jo også at uret ikke er i det jeg vil kande samlerstand - mere et flot dress ur - men det er det også!

Et godt køb til pengene vil jeg sige.

Skulle du have noget i massiv guld i den størrelse og med sort original skive - ville 10 K nok være prisen - så 3 K for dette er vel ok!

vh Baun