Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Railmaster XXL
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Var idag inde i den lokale Omega butik i Panama og faldt i den grad over et specielt omega ur jeg ikke har lagt mærke til før, nemlig Railmaster XXL.

Fik spurgt lidt på prisen og den lå på 16000 USD, kan det virkelig passe? Til sammenligning var Deres pris paa Speedmasteren 50th anniversary 10.000 USD. Er begge priser ikke meget høje i forhold til danske priser?

Hvis de er, hvad er prislejet i DK så for en Omega Railmaster XXL?
16000 USD er helt ude i hampen for en Railmaster XXL. Ved ikke hvad prisen er i DK men mon ikke det ligger omkring 21.000 DKK.

Hvis den Speedmaster du nævner er den limiterede udgave i godt 5000 eksemplarer var prisen i DK vist omkring 57000 DKK.

Der dukker nok en op med de nøjagtige priser herinde snart!
Google som mad - så finder du en del svar. I min optik lyder det OK med 10.000 $. 50års modellen til ca 50.000 dkk (lige under med dagens dollar kurs) er vel fint nok hvis du overhovedet kan finde den og den er NIB

Railmaster XXL findes - og her er jeg som så ofte lidt på herrens mark men hvis du behøver hurtig hjælp kan et svar jo være til en eller anden hjælp - i flere ref gennem tiden

Superlækkert ur og dyrere end 50 års modellen i de dyreste ref, men jeg tør ikke sige noget specifikt på den baggrund.
Jeg tror ikke jeg kan hjælpe mere, men vi har jo mindst en Omega AD med i blandt hos os og han/de kan sikkert hjælpe mere sikkert hvis du giver ref nummer for railmasteren (eller som min materiale)

Lad nu være med at falde i kanalen
vh
Har desvaerre ikke nogen Ref. Men Speedmasteren var helt sikkert den limiterede udgave i den store (kaempe) traekasse.

Ogsaa ret sikker paa railmasteren var noget limiteret vaerk, da den var i lignende stor (igen laes: kaempe) traekasse, men skal da indroemme at prisen paa de 16.000 USD lige skraemte mig lidt. Men lyder godt den ogsaa er til at faa i alm. udgave for noget der lidt mere ligner menneske penge.

Nu ellers en meget fin Omega forretning, ikke specielt stor, men ganske flot og sevlfoelgelig kun Omega.
Jeg kan ved at google finde Railmaster XXL udgaven helt oppe i 29.000 $ og et andet sted 24.000 $
vh
Hej

Den findes i forskellige udgaver fra 20400 kroner i stål LE modeller i 18 karat 87000 kroner i gulguld 99000 kroner i hvidguld, og så findes der en med blå eller rød diamantskive til 170400 kroner.

MVH Peter
Var lige forbi en gang mere her idag. Nogle der kan oplyse hvad en Railmaster XXL ref.: 2806.52.37 ligger paa i Danmark?

Ville gerne vide om det vil kunne betale sig for mig at koebe den imens jeg er herude eller om jeg ligesaa godt kan vente til jeg engang er hjemme i Danmark igen.
Jeg sidder her med katalog og prisliste for 2007. I følge prislisten koster ref 2806.52.37 Railmaster XXL med aligatorrem (ved ikke om den findes med andre alternativer) 19.900 kr.

Mvh
Morten
Saa er der alligevel en del at spare ved at koebe den herude. Har faaet oplyst en pris der hedder 3.110 USD, med dagens dollarkurs er det vel noget det ligner 14.700 kroner. Alligevel godt 5000 kroner der kan spares.

Kan oplyse at Speedmasteren ref. 3870.50.31 ligger paa 3.164 USD herude hvis der skulle vaerre nogle der var paa vej en tur forbi Panama.
Hej

Hvis man husker at lægge told og moms til, kan det ikke betale sig at handle udenfor EU, for så kan jeg godt matche den pris, hvis vi taler inklusiv moms, og det er rigtigt som Morten skriver at prisen er 19900 kroner efter det nyeste katalog men den er steget 500 kroner, efter det katalog der ikke er udkommet endnu, men vi har bare fået priserne til hovedkatalogget, lidt før.

MVH Peter
Sider: 1 2