Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Micheal Schumacher edition ??
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Jeg har en speedmaster mc the legend med hvid skive, med certifikat og alt tilbehør fra december 2007.. hvad kan jeg forlange for sådan en idag?
Jeg mener, sælges for 7-10k afhængig af stand, etc. Men jeg kan tage fejl af modellerne.

Tukjær

Hej Thomas.

Lad os se et billed. så er der sikkert flere herinde der kan råde dig.

Med venlig hilsen

Claus Tukjær
Tror nu godt du kan få noget mere end 7-10 k. Det er reduced-modellerne med ETA ebauch der går til de priser. Skyder du den af til under 12-13 k så giv mig en melding. De handles normalt til 14-16 k. Det er modellen med Newman dial og cal. 3301 du har ik?

/Mads
İmage



Den står til 27400 på de forskellige danske ur sider. bla uhrværket. Og er jo kun 2 måneder gammel. Falder de så meget i værdi?

İmage
Har du et referencenummer? Det står på et af de røde garantikort.
35063100
Det er næsten den jeg regnede med at det var men eneste forskel er skive layoutet. Så min beskrivelse ovenfor står jeg stadig ved. Så ja de falder så meget desværre. Men heldigvis ikke mere end det, hvis du ellers passer på uret.

/Mads
Mads Gjødesen Skrev:Det er næsten den jeg regnede med at det var men eneste forskel er skive layoutet. Så min beskrivelse ovenfor står jeg stadig ved. Så ja de falder så meget desværre. Men heldigvis ikke mere end det, hvis du ellers passer på uret.

/Mads

Føj for den da, det er jo værre end tabet på en ny bil. En af grundene til at jeg altil køber brugte Omegaer. Men jeg syntes at denne prisforringelse er meget slem!
Jeg tror, problemet med Speedmaster Schumi er, at han dels ikke kører mere, dels er der produceret mange eksemplarer (med forskellige farver skiver), men fremfor alt at der ingen forbindelse er mellem Månen og Schumi.

Uret er jo lækkert - sædvanlig høje Omega standard, lækkert kolonnehjulskronograf, etc., etc.

Du kan evt. følge priserne på eBay.de, hvor der ofte er eksemplarer til salg.

# Stefan
Sider: 1 2