Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Digital Seamaster
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Min far har et digitalt seamaster fra sidst i 70´erne, jeg syntes det kunne være sjov at vide lidt mere om dette ur. Det er dog svært at finde nogle gode sider der omhandler digitale Omega´er er der nogen der har en god ide til hvor man kan læse mere om emnet, eventuelt med et godt gallerie?

På forhånd tak

Christian
Bileder skader ikke du - og virker det?
Du kan prøve i den bog Omega lige har udgivet, fåes på deres hjemmeside, der står alt om alle deres ure.. den er dyr men er alle pengene værd.
Ellers skriv hvad det er for et eller sæt et billed ind så skal jeg slå det op for dig.
Ja uret virker stadig.
Det viser sig at det er et speedmaster, og ikke et seamaster som jeg skrev igår. Der er en gut i tyskland der har erhvervet sig et magen til og beskriver det som det første digitale speedmaster.
Reference nummeret er følgende, hvis der søges på google dukker forskellig tråde op om uret:Ref. ST386.0805
Jeg fandt billeder af uret i et indscannet Omega katalog fra 1979 hvor uret optræder.
Siden og kataloget er på dette link [url]"http://www.old-omegas.com/uk79lcd.html">http://www.old-omegas.com/uk79lcd.html[/url] uret er det længst til venstre i det nederste reklame billede
Siden var også meget spændende og var altså <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.old-omegas.com">www.old-omegas.com</a><!-- w -->

Mvh

Christian
Ja godt link tak - hvor er der dog meget godt stof på det net.

Fedt ur må jeg sige - - hvad har "dit" for rem på (du må jo kunne overbevise din far om at han kommer til at se 10-20 år ældre ud med et gammelt digital ur på armen Icon_cool )

Jeg er klart til mekanik, men for pokker, Jeg var 27 da det ur kom i 1977 og jeg havde selv en gang noget der lignede (ikke Omega desværre) - det var lidt vildt med alle de funktioner

Det er absolut bevaringsværdigt
Det har heldigvis stadig den original "flet" kæde.
Jeg syntes også at det er et sjovt ur, er også selv mest til mekanisk.
Han er en stædig rad, og ikke lige til at rokke, men han kan alligevel ikke lade mine bøger eller kataloger ligge hvis jeg har dem med hjemme:=)
Det tog lidt tid at finde på nettet, men med lidt tålmodighed så plejer det at gå, og ja det er meget imponerende at det er så meget godt på nettet.

Ur hilsner

Christian