Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Mit gamle Omega
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har lovet at vise billeder af mit renoverede Omega Constallation. Det kostede skam 6k at få dette arvestykke op på dupperne. men et smukt og enkelt ur. Dog kan det ikke bruges til hverdag, da lænken er alt for blød (18Karat)

mvh
Viggo S.I.

--- filibim filibum - klog er den tosse der ved han er dum ...

İmage
İmage
İmage
İmage
Det er et fantastisk flot ur.

Det har alt hvad man kan ønske sig at Omegas top model serie. Det er design, det er klasse - især lænken løfter det udover det sædvanlige og det er i guld, som når det kommer til stykket er det eneste rigtige til et Constellation! Smukt, lækkert, fuldendt og man kan umiddelbart kæde det sammen med titlen på Omega bogen "FEAST FOR THE EYES"

Det må være en skøn ting at have som familieklenodie!

Tak fordi du vil dele med os.

vh Baun
Hej

Det kan sagtens tåle at blive brugt, du skriver at det er 18 karat, 18 karat er hårdere end 14 karat da der er blandet mindre sølv i, og sølv er jo som bekendt blødere end guld.

MVH Peter
Ja, Ja, Sveigaard.
Peter har ret at det kan godt bruges til hverdag, men det er muligt Peter ikke har set det, stifterne ved låsen er ved at være slidte. Ikke meget, men nok til at jeg ville bruge det med omtanke. Finder du en dygtig guldsmed, kan det laves så det ikke kan ses.
Det skal og så lige med i betragtningen at guld kan hærdes, ligesom messing, kan det koldhærdes, hedder det vist. Banker man det blive det hårdt og kan tåle mere, kan hærdes til fjeder, bl.a brugt i skibschronometergangen med fjeder. Der bruges en guldfjeder ved balancen.
Lars
Tak til Peter og Lars.
Det er et familiearvestykke, og jeg har har fået at vide af min far, at låsen i lænken blev slidt når han gik med det. Jeg har fået det renoveret hos en dygtig urmager. Lænken blev lavet og forlænget med de led jeg havde så det passer mig. Derfor undrer det mig at det ikke skulle være tip-top. Men tak for oplysningen. Det vil jeg lige have obs på.

Viggo S.I.
Hej

Har Lars set dit ur, for det kan jo være at han har set noget jeg ikke har, med hensyn til slitage, for mig at se er uret absolut i brugbar stand til hverdagsbrug.

MVH Peter
peter Skrev:Hej

Har Lars set dit ur, for det kan jo være at han har set noget jeg ikke har, med hensyn til slitage, for mig at se er uret absolut i brugbar stand til hverdagsbrug.

MVH Peter
Enig - wear it in pride, som de siger på de udenlandske sites. Det er måske ikke så meget et hverdagsur som et pæntbrugsur/aften ur, med mindre du er chef i et af store børs selskaber Icon_e_smile , men det skal da bestemt gåes med

vh John
Ja, Lars var forbi på et lille aftenvisit. Han kiggede på remmen. Den er rigtignok lidt slidt i nogle stifter, men ikke alvorligt - man skal blot have OBS på det.

Jeg vil fremover bære det med mere stolthed - takket være jer. Jeg skylder jer. Tak for jeres kommentarer.

mvh
Viggo S.I.