Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Par ure....
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Man må have både Guld og Stål for at være dækket ind:

Nye Omega De Ville:

İmage

Uanset hvad andre måtte mene holder jeg af mine C modeller:

İmage

İmage

De næste to er vistnok de mest værdifulde ure jeg ejer. Det siges (Jesper G.) at det er Hr. Swans ure som jeg nu har fået fordi de matcher min specielle stil overmåde meget:

İmage

Hvis nogen vil købe, kan jeg godt overtales til en fantastisk lav samlerpris - altså taget i betragning hvilken fantastisk historie de har!

vh Baun
fortæl lidt mere om automaticen og seamasteren i sidste billede, år - værk osv - vist er de flotte og jeg synes ikke patinaen på automatikken er specielt skadelig - snarere mærkeligt nok, autentisk for den type
hannover_dk Skrev:fortæl lidt mere om automaticen og seamasteren i sidste billede, år - værk osv - vist er de flotte og jeg synes ikke patinaen på automatikken er specielt skadelig - snarere mærkeligt nok, autentisk for den type

Jo, altså Seamasteren er et af de første ure jeg købte - faktisk mit første Omega vintage. Jeg købte det fordi det var det jeg faldt for, men også fordi sælger anoncerede at det var fra 1957 - mit fødselsår. Nå ved nærmere studie kunne jeg jo konstatere at caliberen 591 først blev fremstillet fra 1960 og at nummeret 17430xxx også peger på efter 1959.

Værket cal 591 er en af Omegas Automatic værker som er ret enkelt og lidt billigere at fremstille end 56X serien på samme tid. Det har ikke Swan neck regulation. Men et er teori et andet praksis - uret går uovertruffent!

Det ander Omega Automatic (cal 501) kan du se TIL UDLÅN/SALG hvor det er ret grundigt beskrevet - og ja, det har nydelig patina. Jeg har det på idag - og man ser faktisk ikke patinaen, men bare et meget jovialt og hyggeligt ur, fra en anden tid. Uret er fra ca 1957, men ser i grunden nærmere ældre ud!

Fælles for de to ure er at de er de rareste ure jeg har at bruge/gå med. Let at aflæse, Automatic og særdeles komfortable på håndledet.

vh Baun
Enig _ den type sidder rarere på armen end noget andet. Og så er det gode eksempler på at det kan betale sig at pudse sine ure lidt op OG ofre opmærksomhed på remmen -