Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Rem til Omega PO
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej

Jeg har luret på en brun/sort rem med foldespænde til min PO 45,5mm med orange krans, nogen der har et bud på prisen på sådan en rem, bare så jeg ikke falder om i kramper ned hos den lokale Omega kloksmed <!-- s:? --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_confused.gif" alt=":?" title="Confused" /><!-- s:? -->
Sidste gang nåede jeg kun prisen på en gummirem 1800, så indfandt der sig en øjeblikkelig lammelse i mit talecenter, kald mig blot nærig, men 1800 kroner for 2 stykker kvalitetsgummi, den blev ikke købt i DK Icon_e_sad .

Med venlig hilsen
Benny
De ligger i samme kedelige leje som gummiremmene, hvis der skal stå Omega på den. Køb i stedet en aftermarket. De fås fra 200-800 kr. i samme kvalitet. Så gør det ikke så ondt, når den om et år eller to er sur og slidt.
Du kan også lede lidt på div. salgssider. Jeg købte faktisk i dag en flot Omega gummirem i 20 mm med spænde for 300 kr. Så det kan lade sig gøre.

/Mads
Jeg søger en gummirem til mit seamaster - gerne after market. Er der nogen, som har gode forslag til, hvor man kan lede og evt. finde en til en rimelig pris?

Hilsen
Peter