Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Constellation til fruen - et par spm
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Nu er det ved at være fruens tur til at få fornyet prydelsen på venstre håndled, og vi er sikre på, at det skal være et nyt Constellation i 27.5 mm med dato. Vi er også ret sikre på, at det skal være Automatic. Vi har begge automatic ure i forvejen (Rolex og Tissot), og er udmærket klar over den sædvanlige diskussion om quartz eller mekanisk. Så med mindre nogen her decideret siger at vi skal lade være, så er den sag klaret. Kommentarer?

Mit næste spørgsmål går på vandtætheden. På Omega's hjemmeside kan man se, at Constellation er rated til 30m, og de skriver også at 30m kan klare "Submersion in Water" - sammen med et piktogram, der viser en svømmer. Jeg har altid hørt, at 30m rating kun er til sprøjt og lignende, og jeg ønsker ikke at starte endnu en diskussion om dette. Så mit spørgsmål er snarere om nogen i praksis har deres Constellation (eller andre 30m ratede) ure på til normal svømmeaktivitet, f.eks. på stranden. Og i så fald om de bliver tjekket før bade-sæsonen, som Omega anbefaler på hjemmesiden.

Guest

Du skal ABSOLUT ikke ha' et Constellation i nærheden af vand. Min kone har både et Speedmaster og en Constellation som er ratede 30m. På et tidspunkt fik hun problemer med Constellationen, som viste sig at være ir på en batteriklemme pga. fugt! Icon_redface Urmageren anbefalede at holde begge modeller langt væk fra vand! ... så klog af skade bliver urene kun pudset med en tør/hårdt opvredet klud fremover Icon_e_wink

Mvh
Ole