Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Erfaringer med timezone.com
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Er der nogen af jer drevne, der har erfaringer med at handle på timezone.com? Er der nogen - udover de sædvanlige - forholdsregler man skal tage for at sikre sig, at pengene ikke fyres ud i den blå luft. Der er en række ref. 5513'er til en meget rimelig pris, som jeg godt kunne finde på at byde på.
Hej Mads,
Ingen tvivl om at du kan finde gode handler på timezone - men der er flere problemer man skal være klar over:

De fleste sælgere er fra lande uden for EU altså skal du tillæge told og moms ovenpå den fulde pris incl post forvent 30% oveni og ja pakken bliver taget i tolden.
Der er klart en større del af sælgerne på timezone som laver fusk - men det kan du nogenlunde afhjælpe ved at spørge efter og undersøge tidligere referencer.
Den geografiske afstand besværliggør tvister - mint condition - er
ikke altid det, som du og jeg forstår som mint condition, og det kan være et bøvl uden lige at sende det tilbage og få pengene refunderet især hvis
du har købt af en privat...

Når det er sagt så gælder det samme som på EBAY og andre steder - hvis du kender eller føler sælger er i orden så er uret også.... Hvis handlen er for god til at være sand - ville uret allerede være solgt eller
også er der fusk med i spillet.

Timezone har også fantastiske fora inddelt i brands... og glimrende FAQ - Frequently asked questions.

Held og lykke...

/Jan
Jeg har kun gode erfaringer med timezone. Det er stort og anderkent så de erfarne/kendte fuskere har svært ved at sælge her. Men husk, præcis som Jan pointerer, at være skeptisk. Ser handlen for god ud, er der ofte noget galt. En af de mest legendaiske fejl hos fuskerne er at de dumper prisen til langt under markedspris i håb om at lave hurtige handler, og dermed hurtige penge. Det afslører dem bare ofte i stedet. Hvis du prider sælgeren (15-20 %) og han straks siger ok, er der nok også noget galt. Ofte vil man forsøge at få så god en pris som muligt. Fuskerne er heldigvis ofte ikke for "hurtige".
Så vær skeptisk. Check referencerne grundigt. 10 tilfældige .com-emailadresser, som alle er "get a free email-adress", lugter også lidt af fusk. Sørg for at få oplyst alle data på sælger. Jeg plejer ofte at sende en bankcheck i stedet for en bankoverførsel. Så ved man hvor man kan finde sælger, hvis noget går galt. Det er sværere at finde ham, hvis du har overført pengene til en tilfældig konto.

Held og lykke!

Mads Gjødesen

morgan

Den eneste fare jeg ser ved TimeZone er at folk ikke tror der er så meget fusk der, som der er på eBay. Det er noget vås. Bare fordi det er hyggeligt, og folk taler sammen betyder ikke at der er mindre fusk.


Morgan
Tusinde tak for svarene. Jeg krydser arme og ben og springer ud i det...