Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Hjælp til reperation af mit vintage Omega Seamaster
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2
Hej alle

Jeg er desværre kommet i den meget uheldige situation at mit vintage Omega Seamaster fra 1968 er gået i stykker. Jeg tror min skjorte har skubbet glasset til side. Jeg så i hvert fald i går at det pludselig var faldet af, og nogle af viserne var bøjet. Det er jeg meget ked af, og vil gerne have det lavet.

Hvor ville I anbefale at få det lavet? Både i forhold til pris og kvalitet.

Det skal gerne være i Københavnsområdet (indenfor 30 km)

På forhånd tak
Hej torstenhk Icon_e_wink

Et godt bud kunne være svajts urmageri i blågårdsgade på Nørrebro. Har dog aldrig selv været forbi, men ved at mange har nydt godt af hans ekspertise omkring vintage ure <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->

Her et link til hans side på nettet [url]"http://svajts.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://svajts.com/[/url]
I Københavnsområdet ville jeg personligt gå til en af de følgende:

Ravnkilde:
Østerbrogade 150, 2100 København Ø
Telefon: 35420150


Bo Mølbak:
Øster Farimagsgade 16, 2100 København Ø
Telefon: 35434664

Svajts:
Adresse: Blågårdsgade 18, 2200 KØBENHAVN N
Telefon: 31 66 60 33

Husk at tjekke deres åbningstider inden du tager ind for at besøge dem Icon_e_wink
der er også Krognos på Frb.

Black Seal

D.Sandberg Skrev:der er også Krognos på Frb.

+ 1 har altid modtaget super service hos Jørgen, men ved også han deler vandene herinde Icon_e_smile
Hej Alle

Jeg har et Omega Seamaster Automatic Cal. 351 fra ca. 1951, hvor bumper mekanikken har sat sig fast.
Er der nogen af de 3 ovenstående urmagere i kan anbefale som værende specielt gode til sådan en reparation.
Uret har stor affektionsværdi for mig, da det er et arvestykke fra min far.

På forhånd tak for hjælpen
Palle
Der er to minimum to urmagere her gruppen som kan hjælpe dig, men nu skriver du ikke i hvilken landsdel du befinder dig.

Det kan være et problem med dele til bumper værkerne uanset om det er en Omega forhandler. Det er slut med de fleste dele så hvis det er tilfældet skal du på jagt efter donorværk eller den urmager du bruger, skal gide at bruge til på nettet med at finde og købe brugte dele.

Mvh. Thomas
Mvh.
P.N.
Hej Thomas

Tak for dit svar. Jeg er bosiddende i Københavnsområdet og vil naturligvis helst finde en urmager her omkring. Jeg er dog fleksibel, hvis det betyder at jeg kan få uret til at virke igen.

Mvh
Palle
Hvis jeg var dig, vil jeg starte hos Ivan (SVAJTS urmageri, Blågårdsgade 18, 2200 Kbh. N) for at finde ud af om han kan få det fikset.
Du får et gratis bud på om han overhoved kan fikse det  (skaffe reservedel m.m.) og hvor meget vil det koste. Hvis I bliver enige regn minimum med 3-4 uger liggetid hos urmageren.

Andet bud vil falde på to urmagere (Krognos på Frb. eller Bo Mølbak på Østerbro).
Jeg har personligt ikke brugt dem til reparation og service men har på fornemmelsen, at de har rigeligt på deres reservedelslager (læs slagtede hammerautomatic værker).

Tredje bud kunne være Ravnkilde (også på Østerbro) og det er alene ud fra hvad jeg har hørt og læst fra andre, samt har set, at de sælger vintage Omega ure så må de vel også have nogle reservedele.

Fjerde bud ligger i Horsens og hedder Peter Halse. Han er bl.a. Omega AD og regnes af mange for ekspert i vintage Omega. Har dog aldrig brugt ham men mange på dette forum har kun rosende ord om ham Icon_smil
Sider: 1 2