Urdebatten / Urforum

Fuld Version: PO cal 2500 problemer
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hejsa eksperter,

Synes jeg har læst herinde på et tidspunkt at den tidligere udgave af PO med cal 2500 co-axial værk havde nogle driftsproblemer, og at dette skulle være udbedret på værket, og der derfor findes en a, b og c-version? Kan man se dette på bagkassen? Hvilken årgang af PO cal 2500 skal man kigge efter for at være sikker på ikke at få en med disse "børnesygdomme"?
Jeg vil tro a du kan se det på serienummeret ved at slå op på hvornår uret er produceret.

Men men. Alle de ure, der havde de problemer er på nuværende tidspunkt blive rettet. Det problem viste sig nemlig meget hurtig, så jeg ville ikke bekymre mig om det når jeg skulle købe brugt. Sørg helst for en eller anden garanti eller at uret har fået service inden for de sidste 3 år. Det er min anbefaling. Kan du få uret til 12.000 kr og det trænger til service og ellers er pænt er det vel også en ok pris.
bcmb Skrev:og der derfor findes en a, b og c-version?
Der er også en "D" version.

Personligt ville det ikke bekymre mig, så længe uret er i fin stand. Vi har en kort tråd her <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://itstime.dk/urdebatten/viewtopic.php?f=24&t=3834" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=24&t=3834</a><!-- l --> som beskriver problemstillingen.
Tak, god tråd!