Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Vis os din originale Omega rem!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Vi ser jo mange fine ure - og fine remme og det er herligt.

Som Vintage samler holder jeg meget af at matche den rette originale rem til mine Vintage Omega ure og i tidens løb har jeg, synes jeg selv, lavet flere gode match. Altså kombinationer, hvor jeg synes det er lykkedes at finde den helt rette originale rem - og også det rette spænde til et særlig dejligt ur.

Jeg kunne ønske mig en tråd som handler om og viser billeder af sådanne "heldige match".

Jeg starter med dette herlige Seamaster fra 1957. Uret er i rigtig super stand, men det er afgjort remmen der får det til at rykke op i særklasse:

İmage

İmage

İmage

İmage

Og sjovt nok var remmen bare lagt ved et ur som jeg købte på Kaplans. Den lå som gammel skrammel og var grøn, stiv og ualmindelig ulækker. Det krævede lidt "overtalelse" at få en præsentabel rem ud af det:

İmage

vh baun
Jeg er HELT enig i hvor skøn den rem ser ud til at være.
Har har altid været stor fan af Omega's remme og lænker (dog har jeg PT et størrelses problem med min nuværende Speedy-lænke)
Så stor fan at jeg har blandet som følger:
İmage
İmage

Stumperne kom fra dette ur:
İmage
Jeg har haft rigtig mange vintage Omega i gennem hænderne, men har ikke stødt på andet end et par remme der kunne bevares, det ene ur med rem solgt til Baun og det andet sad på min Dynamic fra 1997.

Mvh. Thomas
Jeg fik på et tidspunkt mulighed for at købe dette smukke Constellation med de originale papirer. Boxen havde jeg og her er uret med en fin men ikke original rem

İmage


Peter Halse hjalp mig med den fine originale Omegarem som vises herunder. Den var vist kommet ind via oprydning efter ophørt urmager og hvor gammel den præcis er ved jeg ikke, men den er præciscdet design jeg tror stålure har været leveret med ganske ofte i 60'erne

İmage

İmage

Vh baun