Urdebatten / Urforum

Fuld Version: Sådan kan det gå !! :-)
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sider: 1 2 3
Jeg har længe gået og rumlet over, at jeg mere eller mindre kun havde dykker- og sportsure i min kasse, udover de vintage Omega Constellations som jeg ejer. Jeg syntes ligesom at der manglede noget !!

Og da MortenK viste sin Omega Seamaster Aqua Terra Golf frem, så troede jeg, at dér var uret !!! Og jeg var da også så småt begyndt at lade op til at handle om det Golf, som Mads har til salg.

Men alt dette er en helt anden historie - og så alligevel ikke !! <!-- s:wink: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif" alt=":wink:" title="Wink" /><!-- s:wink: -->

Min søn, Mads, bliver student i år - han deler ikke helt den samme passion for ure som jeg, men kan dog også godt sætte pris på et pænt ur. Han nægter dog at gå med ure, der er i samme prisklasse som mine - men som den gode far man er, så håber man jo alligevel, at man kan sætte sit præg og at vi en dag vil kunne dele samme interesse. Så jeg havde sat mig i hovedet, at finde et godt ur til ham, som han kan tage på sammen med studenterhuen, når han får den !

Så jeg var en tur nede i byen i dag med det formål at finde et ur til ham - og det lykkedes da også at finde et, som både er en god kvalitet og som jeg tror, at han vil kunne lide. Men skæbnen ville, at jeg ikke fik handlet ét men to ure i dag, uden at det faktisk overhovedet var meningen !!

Den forhandler som jeg var nede ved, havde et spritnyt Omega Seamaster Aqua Terra med den klassiske grå skive til salg - det er en af de forhandlere, som har opgivet at vedblive med at være Omega AD´er og derfor var den til salg til en pris, som jeg ganske enkelt ikke kunne ignorere - og da det var på armen, var jeg solgt !!

Jeg må indse, at jeg nok inderst inde er et meget konservativt menneske, når det kommer til både tøj, sko og ure !! Urets klassiske look med grå skive med sølvvisere og den måde skiven og timemarkeringerne er bygget op på, så den reflekterer lyset, er bare lige mig !!

Så nu er min urkasse blevet beriget med et nyere klassisk elegant ur, der kan bruges til alt - både til pænt, jakkesæt og til jeans og polo !! Et universelt ur efter min mening !!

Men I skal ikke snydes for billeder - omend jeg må sande, at netop dette ur, med denne skive, er utrolig svært at fotografere ........... og især i sollys. Men måske kommer der bedre billeder senere. Jeg er stadig lidt rundtosset efter købet og går bare og nyder uret på armen !! <!-- s:lol: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /><!-- s:lol: -->


İmage

İmage

İmage

İmage

İmage

İmage
Super fedt ur Peter, tillykke med det.
Jeg har selv luret en del på det Mads har og AT er helt sikkert et ur jeg kommer til at eje på et tidspunkt.

Sendt med Tapatalk2
Super valg. Peter. Et af de få "non divers" jeg er vild med. Udstråler bare høj klasse <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Også et ur, jeg af og til kigger på billeder af/læser om. Fedt. Tillykke med ure - og på forskud; tillykke med knægten (jeg husker med længsel/glæde tilbage på den tid, hvor jeg lige havde fået hue på; ung, fuld af livsenergi, uovervindelig, uslukkelig tørst på eventyr mv. Fantastisk).
Stort tillykke Peter. Dt er et SÅ fedt ur, som vi også talte om Icon_e_wink
Det klæder dig utroligt godt.
Jeg er selv. Ret vild med modellen, så det kunne meget vel være det næste ur (om et årstid :-) )


Sent from my iPad using Tapatalk HD
Tak skal I have allesammen - nu har det siddet på min arm hele eftermiddagen og det føles bare godt !! Icon_love

Et super behageligt ur - klassisk stil i moderne indpakning !! Og så er det en fornøjelse, at kunne betragte det flotte Omega cal. 8500 Co Axial værk gennem bagkassen !! Icon_drool
Tak for gode billeder og hvis det er svært at fotografere dit nyt Omega Seamaster Aqua Terra så synes jeg du er en kapabel fotograf.

Uret og især skiven kommer fint til sin ret. Jeg er også optaget af den model. Den samler på fineste vis meget af det Omega har haft fantastisk succes med i en lang årrække og jeg tænker ikke de seneste 10 - 15 år men mere de seneste 60 - 70 år. Lad mig nævne:
  • De fantastisk flotte svungne horn som kom på Speedmaster og Seamaster 300 i ca 65
    Et for sin tid særlig flot in house værk som adskiller sig fra andre værker ved at have co -axial teknologi
    En skive der er ny. Nyt og modigt af Omega, som da de kom med Pie Pan skiverne
    Den klassiske kasseform som er indbegrebet af hvordan en Omega Seamasterser ser ud når det ikke er dykker. Der er flere modeller fra 50 og 60'erne med samme klassiske kassedesign
    Man kan ikke få det hele..... Og som på min egen HV må man akceptere at vil man have indkig til det smukke værk kan man desværre ikke få den klassiske Smukke modelrelaterede bagside, men på et sportsligt dressur er glasbagsiden det rette valg
    Også visere og index er inspireret af flotte modeller fra 50 og 60'erne


Flot at binde fortiden op i en ny model som denne. På samme måde som PO har sit DNA fra fortidens store modeller hat AT det også, men andre modeller forståes.

Stort tillykke. Jeg tror på at det ur bliver noget som du altid vil eje. Det har allerede historie. Ikke planlagt men spontant. Det bliver en helt særlig keeper.

Vh baun
Jeg glemte helt at fremhæve skiven i min post. Vanvittig flot i den grå nuance <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->
Ja jeg er helt enig. Det er et meget flot ur!
Mvh
Klaus
KimT Skrev:Jeg glemte helt at fremhæve skiven i min post. Vanvittig flot i den grå nuance <!-- s:up: --><img src="{SMILIES_PATH}/icon_Up.gif" alt=":up:" title="Thumps up" /><!-- s:up: -->


Tak igen allesammen ! Det er et ur, der bare bliver flottere og flottere, efterhånden som man betragter det - jeg har lige brugt en halv times tid bare på at sidde og kigge på skiven og værket med min urmagerlup !! Icon_flov Utroligt, at en "ting" kan fascinere så meget ! Icon_love

Men skiven er ganske rigtigt bare så flot og så gennemført - man kan virkelig mærke, at Omega har tænkt over hver en lille detalje !! De ophøjede timemarkeringer og datovindue, der fanger lyset og giver spil - den lodret rillede skive, der på samme tid dæmper lyset og lader de øvrige detaljer stå frem, men som også minder om et gedigent stykke træ som en teak dæksplanke fra en flot sejlbåd - og så den ydre ring med sekundmarkeringerne og markeringer for hvert 10. sekund, så uret alligevel giver en lidt "sporty" følelse, som passer fint med Seamasters DNA !!

Og jeg er fuldstændig enig med Per i, at dette ur på fineste vis repræsenterer en løbende evolution af Omegas non-diver Seamasters på en måde, så man virkelig kan følge sporene helt tilbage til de første modeller !!


Måtte lige have kameraet frem igen, nu da lyset er en smule mere dæmpet:

İmage

İmage

İmage
Sider: 1 2 3